VVG en dé Sport van het jaar onthullen indrukwekkende campagnecijfers

vrijdag 11 oktober 2013 # sport van het jaar
215.000 mensen slaan dit jaar eerste bal, 30% meer starters, 3.5% groei en meer dan 35.000 actieve golfers in Vlaanderen! Op vrijdag 11 oktober vond de ‘Afsluiting van het golfseizoen en dé Sport van het jaar-campagne 2013’ plaats op Golfclub Keerbergen. Starten deden we met een persconferentie, waar de VVG samen met Sport Vlaanderen de indrukwekkende campagnecijfers onthulde. Eén ding is zeker: de campagne is met glans in haar opzet geslaagd en golf zit duidelijk in de lift! 

Op vrijdag 11 oktober vond de ‘Afsluiting van het golfseizoen en dé Sport van het jaar-campagne 2013’ plaats op Golfclub  Keerbergen. Starten deden we met een persconferentie, waar de VVG samen met Sport Vlaanderen de indrukwekkende campagnecijfers onthulde.

 

Eén ding is zeker: de campagne is met glans in haar opzet geslaagd en golf zit duidelijk in de lift! Dé Sport van het jaar liet maar liefst 215.000 mensen een eerste golfbal slaan, zorgde voor 30% meer starters, 3,5% groei en meer dan 35.000 actieve golfers in Vlaanderen!

 

Bovendien kregen we heel wat complimenten van de Heer Paquay, Administrateur-Generaal van Sport Vlaanderen, gevolgd door een dankwoord van VVG-voorzitter Jacky Mouligneau. Afsluiten deed Marc Verneirt, Secretaris-Generaal van de VVG, met een uiteenzetting van alle acties en bijhorende resultaten.

 

In de namiddag werd iedereen bedankt voor zijn of haar steun aan de golfsport tijdens de AM-AM ‘VVG-Invite’, gevolgd door een  ‘Sport van het jaar-dinner’. Door de goede samenwerking en inzet van Sport Vlaanderen, de 54 golfclubs, onze partners en alle medewerkers en vrijwilligers kon de campagne en het golfseizoen 2013 met dergelijke prachtige cijfers afgesloten worden.


Klik hier voor het hele persbericht en maak via onze wedstrijd kans op het winnen van een golfreis


Klik hier voor foto's van het persmoment


   

 Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief