VVG informeert haar clubs: Golf en Water

donderdag 20 december 2012
Water is onmisbaar voor golfterreinen maar ook kostbaar. Het is kostbaar op financieel vlak voor de clubs maar ook kostbaar voor de natuur en daarom moet de hele sector efficiënt omgaan met water. Om de clubs hierbij te helpen heeft de VVG in samenwerking met de Greenkeepers Associatie en met medewerking van verschillende experten ter zake en een nota opgemaakt met tips en adviezen om het watergebruik zo efficiënt mogelijk te houden. 
Water is onmisbaar voor golfterreinen maar ook kostbaar. Het is kostbaar op financieel vlak voor de clubs maar ook kostbaar voor de natuur en daarom moet de hele sector efficiënt omgaan met water. 
 
Om de clubs hierbij te helpen heeft de VVG in samenwerking met de Greenkeepers Associatie en met medewerking van verschillende experten ter zake en een nota opgemaakt met tips en adviezen om het watergebruik zo efficiënt mogelijk te houden.  Natuurlijk is ook de wetgeving rond water belangrijk. 
 
Na overleg met de Vlaamse Milieu Maatschappij kan de VVG enkele belangrijke verduidelijkingen verschaffen alsook een éénmalige overgangsperiode om zonder navorderingen/boetes in orde gesteld te worden.
 
Download hier de nota:
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief