VVG-selectie op Trophée des Régions!

dinsdag 26 oktober 2010
Van 29-31/10/2010 ging de Trophée des Régions weer door in het Franse Montpellier. VVG stuurde (o.l.v. VVG-Coach Frank Dhondt) Cédric Van Wassenhove (Ravenstein), Rens Megens (Fl. Nippon Hasselt), Kevin Vandenbossche (Ternesse GCC), Fanny Cnops (R. Latem), Alicia Good (R. Antwerp) en Charlotte De Corte (Cleydael GCC). klik door voor het verslag en de resultaten.

Van 29-31/10/2010 ging de Trophée des Régions door op de Golf Club de Massane in het Franse Montpellier. VVG stuurde (o.l.v. VVG-Coach Frank Dhondt) Cédric Van Wassenhove (Ravenstein), Rens Megens (Fl. Nippon Hasselt), Kevin Vandenbossche (Ternesse GCC), Fanny Cnops (R. Latem), Alicia Good (R. Antwerp) en Charlotte De Corte (Cleydael GCC). Net zoals aan de andere kant van de wereld, in Argentinië, was het datzelfde weekend ook aan de Franse Zuidkust stormachtig weer waardoor het toernooi moest gereduceerd worden, van 54 naar 36 holes.

De eerste dag stond er al een flinke wind, wat vooral in het nadeel van de meisjes bleek te spelen. Toch wist ‘longhitter’ Fanny de wind te overbruggen met een mooie kaart van 73 slagen. Bij de jongens had Cédric het minste last van de weersomstandigheden en eindigde met een 72.

De tweede wedstrijddag begon somber met zeer moeilijke speelmogelijkheden. Door het aanhoudende barslechte weer besliste de wedstrijdleiding dan ook de competitie stil te leggen. Fanny, Charlotte en Alicia waren op dat moment reeds aan hun tweede ronde begonnen en moesten dus terugspurten naar het clubhuis. Uiteindelijk werd er die dag niet meer gespeeld.

Op zondag zag het er buiten iets beter uit, maar ook die dag speelde de Côte d’Azur zijn prachtige weertroeven niet uit. De tweede ronde kon alleszins hervat worden. Toch was het opnieuw niet gemakkelijk spelen in deze condities en hadden de spelers er zichtbaar moeite mee. De beste score van de dag kwam er weer van Cédric, die een solide kaart van 72 binnenbracht.

Ondanks het matige eindklassement (de herenploeg eindigt 16e en de dames strandden op een 22e plaats op 33 ploegen), was het een geslaagde weer met een goede groepssfeer.

Uitslag Heren: Cédric 18e plaats (72-72), Kevin 60e plaats (77-81), Rens 65e plaats (79-78)

Uitslag Dames: Fanny 9e plaats (73-78), Charlotte 20e plaats (77-79), Alicia 25e plaats (80-79)

 

- Resultaten individueel Dames Final
- Resultaten individueel Heren Final
- Détail per ploeg Final
- Resultaten per ploeg Final

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief