VVG stages in het buitenland ism Pin High Golftravel

donderdag 16 februari 2017
Een nieuw jaar wil ook zeggen een nieuw golfseizoen. Hier bereiden wij onze VVG spelers graag goed op voor. Ieder jaar gaan we met de VVG-Topsportschool op stage in het buitenland, daarnaast worden er VVG spelers uit de regionale trainingen geselecteerd voor deelname aan een stage tijdens de krokusvakantie. Voor het organiseren van deze stages, kunnen wij rekenen op onze nieuwe partner Pin High Golftravel.
Op 11 februari gaat de eerste buitenlandse VVG stage van start voor de leerlingen van de VVG Topsportschool. Tot en met 18 februari zullen zij samen met Topsportschool coaches George Makechnie en Ellen Smets vertoeven in het zonnige Spanje. Gedurende deze stage zullen zij trainen op El Rompido Golf.

De Topsportschool leerlingen zijn:

  • Seppe Vanhondeghem
  • Shasa Decker
  • Max Peerbooms
  • Liam Bentein
  • Elsie Verhoeven

Enkele weken later gaat de tweede VVG stage van start en dit voor enkele geselecteerde spelers van de regionale trainingen. Zij vertrekken op 25 februari en zullen tot 4 maart trainen op Morgado Golf & Country Club, Portugal. De spelers worden begeleid door VVG coaches Patsy Van Baarle en Frank Dhondt en sporttechnisch coördinator Karine Guerman.

De geselecteerden zijn:

- Sil Beyers (Golf Club Puurs Breendonk)
- Cédric De Bruycker (Rinkven G.C.)
- Maximilien de Cordes (K.G.C. van België)
- Brikke Decoster (Cleydael G.&C.C.)
- Anthony De Schutter (Spiegelven)
- Mathieu Feron (Rinkven G.C.)
- Ana-Elena Kusters (Spiegelven)
- Christophe Palmans (Spiegelven)
- Eline Serrien (R. Antwerp G.C.)
- James Skeet (Brussels Droh!me G.C.)
- Laurence Valgaeren (Keerbergen G.C.)
- Feline Vermeersch (Ieper Open Golf)
- Evelyne Verstraeten (Keerbergen G.C.)

met dank aan:

Deze stages worden mede mogelijk gemaakt dankzij onze nieuwe partner Pin High Golftravel. Wij kijken al vast uit naar een goede samenwerking en wensen Pin High van harte te bedanken voor hun ondersteuning.klik hier voor meer info

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief