VVG stelt trots nieuwe partner Van Lanschot voor

vrijdag 13 maart 2015 # van lanschot
De VVG is erg tevreden met haar nieuwe hoofdsponsor Van Lanschot, een grote naam op vlak van private banking in de Benelux. Zij zijn hoofdsponsor van de Van Lanschot Senioren Trofee alsook van de gloednieuwe VVG-App. Op de Mediadag bedankten wij hen voor hun steun aan de golfsport.

Geoffroy Vermeire, commercieel directeur Van Lanschot en zelf fervent golfer: “Het realiseren van objectieven vraagt concentratie en discipline. Al was het maar omdat de omgeving permanent verandert. Net als bij golf eigenlijk. Vandaar het verwantschap met deze sport. Vandaar het partnership met de VVG.”

Met trots stelden wij Van Lanschot als nieuwe partner voor op onze jaarlijkse Mediadag. De VVG bedankt hen van harte voor hun steun aan de golfsport en kijkt alvast uit naar de verdere prettige samenwerking!

V.l.n.r. Geoffroy Vermeire (commercieel directeur Van Lanschot), Nadine Graré (marketing & communicatie Van Lanschot) en Jacky Mouligneau (voorzitter Vlaamse Vereniging voor Golf)

Van Lanschot is één van de oudste onafhankelijke banken in Europa en koestert nog steeds de reden van hun bestaan: Private Banking. Al meer dan 275 jaar.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief