Hoe inschrijven voor GV wedstrijden?

Hoe schrijf je nu juist in voor een wedstrijd op regionaal niveau? Via deze stappen leggen we het uit wat de mogelijkheden zijn en hoe jij je kan inschrijven. Sinds 2018 vragen we de deelnemers om op voorhand te betalen. Volg onderstaande stappen:

Op onze wedstrijdkalender kun je alle wedstrijden die Golf Vlaanderen aanbiedt terugvinden. Via de wedstrijdkalender kun je een wedstrijd selecteren die jij wenst te spelen. Let wel op: Voor sommige wedstrijden zijn er specifieke voorwaarden, waardoor je wel of niet kan worden toegelaten.

Eens je kan deelnemen zal je worden doorverwezen naar de gekende i-golf pagina's. Daar vervolledig je je inschrijving en betaal je onmiddellijk je deelnamefee. De inschrijving is pas definitief wanneer je de betaling hebt afgerond.

Schrijf je in via onze wedstrijdkalender

Via de Golf Vlaanderen-app zijn we terug te vinden onder de knop "kalender". Klik op extra zoekcriteria en vervolgens op VVG, daarna op zoeken en je zal hier al onze wedstrijden terugvinden. Klik door op het groene knopje en het verdere verloop is zoals hierboven beschreven.

Om een inschrijving succesvol te voltooien hebben we hierbij een video die je stap voor stap uitlegt hoe je je betaling succesvol afrond. Je ontvangt na de betaling een bevestiging via e-mail. Het is aangewezen om de bancontact app te installeren omdat je hiermee snel, eenvoudig en veilig kan betalen.

Wanneer de betaling is volbracht zal je een e-mail ontvangen met de bevestiging van de bestelling en betaling.

Je zal via "Uw info" kunnen zien dat de inschrijving in orde is.

Wil je de betalingen snel, eenvoudig en veilig uitvoeren, dan raden we aan om de Bancontact app te downloaden.

Download hier uw Bancontact app

Gelieve hierbij meer info te willen terugvinden met betrekking tot het reglement online betalen.

Reglement Online Betalen

Indien je een vraag hebt, laat het ons weten via helpdesk@golfvlaanderen.be.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief