Senioren

Kalender 2018 Senioren

Ook dit jaar bevat de wedstrijdkalender van de senioren zowel recreatieve als competitieve activiteiten. Het aanbod bevat wedstrijden op elk niveau waarbij zowel de senior als de super senior aan bod komt.

Van Lanschot Senioren Trofee 2018

Na een succesvolle editie in 2015, 2016 en 2017 is de Van Lanschot Senioren Trofee dit jaar toe aan haar vierde editie! Deze competitie is er voor elke golfende senior in Vlaanderen. Wat deze wedstrijd zo uniek maakt? Elke senior wordt bereikt, want inschrijven kan al vanaf handicap 36! Daarnaast wordt de Trofee zonaal betwist, waardoor elke deelnemer kan inschrijven voor een mooie kwalificatie dicht bij huis.

Er wordt gespeeld in zes categorie├źn: Brut Heren/Dames, Net Heren I/Dames I (hcp. 0-18.4), Net Heren II/Dames II (18.5-36). De drie beste resultaten per categorie (18 deelnemers per zone) stromen vervolgens door naar de grote finale in augustus.

Golf Vlaanderen-partner Van Lanschot is titelsponsor van de Senioren Trofee en verwent de spelers met mooie teegifts en prachtige prijzentafels. We bedanken hen voor de steun aan deze wedstrijd!

Van Lanschot is een grote naam op vlak van private banking in de Benelux. Naast de Van Lanschot Senioren Trofee, zijn zij voor het vierde jaar op rij ook hoofdsponsor van de Golf Vlaanderen-app.





Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief