VVG-App

VVG-app in een nieuw jasje!
Na twee jaar kunnen we concluderen dat de VVG-App een succesverhaal is. De VVG-App werd al meer dan 2,5 miljoen keer geopend!
Mede dankzij onze hoofdpartner Van Lanschot, Sport Vlaanderen en Info Service Belgium kan de Vlaamse Vereniging voor Golf blijven innoveren.

We zijn erg trots jou de VVG-app te kunnen voorstellen! Deze is gratis verkrijgbaar voor elke VVG-golfer en laat je toe snel en eenvoudig heel wat golfinformatie te raadplegen. Download hem snel en geniet nog meer van onze sport met deze handige tool op zak!

Download hier voor Android of IOS:


Gebruiksvriendelijk!

De nieuwe VVG-App is zeer gebruiksvriendelijk geworden dankzij het nieuwe menu. Dit door gebruik te maken van 8 grote knoppen. Deze knoppen hebben een groter letertype gekregen waardoor ze eenvoudiger te raadplegen zijn.

Ontdek de digitale scorekaart!

Voortaan is er op de VVG-App een digitale scorekaart beschikbaar waar je rechtsteeks je scores kan ingeven en je stableford punten automatisch worden berekend. Je kan dit toepassen voor een casual rondje en zelfs voor een wedstrijd! Heb je geen tijd om in het weekend mee te spelen met de leuke clubwedstrijd? Dankzij de digitale scorekaart kan je voortaan ook een "Extra Day Score" organiseren en spelen. Deze score telt mee voor je handicap. Nodig vrienden uit is het sociale luik van de VVG-App. Laat weten aan je vrienden waar en wanneer je wil spelen. Nodig hen uit via de app, vul de digitale scorekaart in en kijkt wie er wint!
Met de App in je binnenzak kan je snel én eenvoudig je actuele handicap raadplegen. Daarnaast kan je jouw persoonlijke golfprestaties delen op sociale media via de 'badges'. Ook de beginnende golfer kan badges verdienen en kan zichzelf testen aan de hand van allerlei golfuitdagingen!

Bekijk hieronder leuke filmpjes over de verschillende functionaliteiten binnen de VVG-app.

Zoek en boek een golfclub!
Zoek je een golfclub? Kom het via de app te weten. Je kan hier heel wat nuttige informatie terugvinden van alle Belgische golfclubs. Klik je een club aan en je kan de club meteen bellen of mailen en/of indien de club dit toelaat een teetime boeken.


Ken je je handicap al?
Ontdek jou handicap via de VVG app

Wie speelt het meeste Birdies? Kom het te weten via jouw golfbarometer!
Ontdek of jij de Birdie King of Queen bent van jouw club! Klik via Golfbarometer verder naar Leaderboard, Uw badges of Test jezelf. De vergelijking is gebaseerd op spelers uit jouw handicapcategorie.


Digitale federatiekaart
Wil je een greenfee gaan spelen in een andere golfclub en je bent je federatiekaart vergeten? Laat je VVG app zien en onder mijn info kun je jou digitale kaart laten zien.


Bekijk je kalender en véél meer!
Zin in een leuke wedstrijd! Kijk via jouw VVG-app naar de kalender en activiteiten in je club. Via extra zoekcriteria kan je de VVG-kalender en andere open wedstrijden bekijken! Na afloop van de wedstrijd kan je hier de resultaten terugvinden en jezelf vergelijken met medespelers onder de knop "stats"!


Boek een teetime!
Via deze tool kun je een teetime boeken in één van de golfclubs in Vlaanderen en België.


Nodig vrienden uit en speel!
Via de VVG-App kan u uw golfvrienden uitnodigen en een casual rondje organiseren op een baan in België. Hou uw scores bij en ontdek wie er wint! Nadien kan u uw resultaat delen op Facebook.

Communicatie- en Informatiestrategie

Het surfgedrag van golfers is de laatste jaren enorm gewijzigd. Het marktaandeel tussen desktop- en mobiel gebruik is dermate gewijzigd, in 2013 ging 20% via mobiel zijn/haar golfadministratie bekijken, in 2017 merken we dat 60% via mobiel surft. Een hele ommekeer! Het succesverhaal is niet voor iedereen onopgemerkt gebleven. Met onze Waalse collega’s van de L'Association Francophone Belge de Golf (AFG) hebben we een akkoord gemaakt om de VVG-app beschikbaar te stellen aan de Waalse golfmarkt. Hierdoor verbreden we het aanbod van golf voor zowel golfspeler als golfclub.

Met de VVG-app tillen we onze communicatie en informatieplatformen opnieuw naar een hoger niveau!

Mede dankzij Private Bank Van Lanschot!

Ben je Windowsgebruiker? Dan kan je terecht op de responsive i-Golf Interactive voor al je resultaten, wedstrijdkalenders en het reserveren van een teetime.

Klik hier voor de handleiding van de VVG-App 1 (versie1).


Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief