VVG Media

Golf Vlaanderen Magazine

Elke golfer* met een VVG federatiekaart ontvangt gratis 4 keer per jaar het VVG magazine thuis .

Met deze actie wil de VVG jou nog beter informeren over het reilen en zeilen binnen de golfwereld in Vlaanderen. De VVG wedstrijden en activiteiten staan in de kijker om maar ook alle prestaties en vooral alle nuttig info voor jou als golfer en voor jouw club.

* elke golfer waarvoor de club toestemming gaf het adres te gebruiken. Geeft jouw home club het niet door en wens je het magazine toch? stuur ons dan een mail op info@golfvlaanderen.be


Klik hier om het laatste Golf Vlaanderen Magazine te lezen


Golf Vlaanderen Magazine - ARCHIEF

Klik hier om de laatste Golf Vlaanderen magazines te lezen (2008-2017)


10 jaar VVG Special

Ter ere van haar 10e verjaardag (2001-2011), bracht de VVG een '10 jaar VVG Special' uit, waarin het hele verhaal van de Vlaamse Vereniging voor Golf wordt verteld. Dit magazine werd verzonden naar alle 34.000 Vlaamse golfers in oktober 2011.

Klik hier om de digitale versie van de '10 jaar VVG Special' te lezen.


Jaaroverzicht 'Golf, de Sport van het Jaar 2013'

Sport Vlaanderen verkoos golf als dé Sport van het Jaar 2013! Hierdoor werd onze sport een heel jaar in de kijker gezet en werden nieuwe acties in het leven geroepen.

De campagne was een groot succes, gezien ze 215.000 niet-golfers een eerste bal liet slaan en meer dan 300.000 mensen in contact bracht met golf!

Als mooie afsluiter creëerde de VVG een jaaroverzicht, waarin je alle gebeurtenissen terugvindt van in dit bijzondere golfjaar.

Klik hier om de digitale versie van het jaaroverzicht 2013 te lezen
Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief