Thumbnail pagina

Golf Vlaanderen Media

Untitled design 8 min
GVenieuwsjanuari

Golf Vlaanderen e-Nieuws

Elke golfer* die aangesloten is bij Golf Vlaanderen krijgt 4x per jaar ons E-Nieuws magazine in de mailbox toegestuurd.

Hiermee wil Golf Vlaanderen jou nog beter informeren over het reilen en zeilen binnen de golfwereld in Vlaanderen. De Golf Vlaanderen wedstrijden en activiteiten staan in de kijker maar ook alle prestaties en nuttige info voor jou als golfer en voor jouw club worden op Golf Vlaanderen digitaal opgenomen. Elke Golfer* met een Golf Vlaanderen Federatiekaart ontvangt 4 keer per jaar Golf Vlaanderen e-Nieuws in zijn of haar mailbox.

*Elke golfer waarvoor de club toestemming gaf het e-mailadres te gebruiken.

Ontdek Golf Vlaanderen e-nieuws

Sociale media

Golf Vlaanderen heeft een account op facebook, instagram, youtube en twitter.

Archief publicaties

Op calameo houden wij alle publicaties bij die Golf Vlaanderen maakt. Ontdek onze Calameo pagina. Je kan er onze brochures zoals Start To Golf, G-golf, jaarverslagen, route 36,... terugvinden.

10 jaar VVG Special

Ter ere van haar 10e verjaardag (2001-2011), bracht Golf Vlaanderen (toen nog VVG) een '10 jaar VVG Special' uit, waarin het hele verhaal van de Vlaamse Vereniging voor Golf wordt verteld. Dit magazine werd verzonden naar alle 34.000 Vlaamse golfers in oktober 2011.

Klik hier om de digitale versie van de '10 jaar VVG Special' te lezen.

Jaaroverzicht 'Golf, de Sport van het Jaar 2013'

Sport Vlaanderen verkoos golf als dé Sport van het Jaar 2013! Hierdoor werd onze sport een heel jaar in de kijker gezet en werden nieuwe acties in het leven geroepen.

De campagne was een groot succes, gezien ze 215.000 niet-golfers een eerste bal liet slaan en meer dan 300.000 mensen in contact bracht met golf!

Als mooie afsluiter creëerde Golf Vlaanderen (toen nog VVG) een jaaroverzicht, waarin je alle gebeurtenissen terugvindt van in dit bijzondere golfjaar.

Klik hier om de digitale versie van het jaaroverzicht 2013 te lezen