Thumbnail pagina

Route 36 - Handicap 36

Proficiat! Mission accomplished!

Het moment waar je naar uitkeek, is eindelijk daar: je hebt je uiteindelijke doel bereikt en je handicap is nu 36! Wat een geweldige prestatie! Je hebt ongetwijfeld veel tijd, toewijding en passie in jouw golfspel gestoken om dit punt te bereiken. Maar dit is nog maar het begin van jouw golfcarrière vol uitdagingen en mooie sportieve momenten!

Damme Photo Erwan 13

Ontdek nieuwe banen

Met handicap 36 staan de deuren open naar een wereld van nieuwe golf mogelijkheden. Je kunt nu tal van andere golfbanen gaan ontdekken. Of het nu in jouw eigen regio is, op andere plekken in het land of op vakantie, met een handicap van 36 kun je op veel verschillende golfbanen terecht. Het boeken van een greenfee wordt nu een stuk eenvoudiger en biedt je de kans om op diverse banen te spelen en jouw vaardigheden verder te verfijnen.

De weg naar verbetering

Het behalen van handicap 36 is een indrukwekkende mijlpaal, maar nu begint het echte werk pas echt. Blijf vooral clubwedstrijden spelen, want dit is de ideale manier om jouw golfvaardigheden verder te ontwikkelen en je handicap nog verder te verbeteren. De competitieve sfeer en het spelen tegen andere golfers zullen je uitdagen om jouw grenzen te verleggen en te ontdekken welk spelniveau je nog meer kunt bereiken!

Verder kan je nu ook deelnemen aan de wedstrijden georganiseerd door Golf Vlaanderen. Hou zeker de kalenders in het oog, er is voor elk wat wils. Op deze ontspannende recreatieve wedstrijden leer je nieuwe mensen kennen van andere golfclubs. Ben je helemaal gebeten door de golfsport en competitie? Dan is het Vlaams Kampioenschap zeker iets voor jou!

IMG 2900

Blijf jezelf uitdagen en geniet van elke stap

Terwijl je jouw golfspel blijft verbeteren, is het belangrijk om elke stap van jouw golfavontuur te koesteren. Geniet van de prachtige golfbanen die je gaat ontdekken, maak nieuwe golfvrienden en wees trots op jouw vooruitgang. Golf is niet alleen een sport, het is een levensstijl vol plezier en verbetering. Dus blijf jezelf uitdagen, streef naar grotere hoogtes en onthoud dat elke swing een kans is om beter te worden!