Thumbnail pagina

Route 36 - On the course

On the course: Speel Golf

Snel op het gras staan en in de baan groeien is een essentieel element om het volledige golfplezier te ervaren. Als beginnende golfer is het belangrijk om je snel thuis te voelen op de golfbaan en te genieten van het unieke golfgevoel.

Behaal de badge

Je kunt deze badge behalen door deel te nemen aan de spannende "rabbit" wedstrijdjes of beginnersactiviteiten die jouw club organiseert. Ontdek de kalender van je club en schrijf je gemakkelijk in via de GV App.

IMG 2734

Kies de juiste tee en beleef meer plezier

Misschien voel je je als beginnende golfer nog een beetje terughoudend om de baan te betreden, maar onthoud dat iedereen in de club ooit een beginner is geweest. Het is juist van groot belang om snel 'het gras te proeven', want daar ervaar je pas écht dat unieke golfgevoel. Speel, leer en geniet van de uitdagingen die de golfbaan biedt.

Bij het spelen van golf is het kiezen van de juiste tee een belangrijke factor voor jouw spelplezier en voortgang. Als beginner kun je het beste starten vanaf een kortere tee die past bij jouw vaardigheden. Naarmate je beter en consistenter wordt in je spel, kun je overwegen om van een andere (verdere) tee te spelen. Deze progressie zal je helpen om meer plezier te beleven op de baan en je golfskills te verbeteren.

Stap dus vol vertrouwen en enthousiasme op de golfbaan en laat het groene gras je inspireren. Geniet van de mooie omgeving, de uitdagingen en vooral het plezier van het spel. Wees niet bang om nieuwe mensen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten binnen de club. Golf is niet alleen een sport, maar ook een sociale ervaring waarbij je nieuwe vriendschappen kunt sluiten en van elkaars gezelschap kunt genieten.

Terug naar route 36