Thumbnail pagina

Route 36 - Theorie

Theorie: Begrijp de golfsport

Golf is een prachtige sport die niet alleen draait om fysieke vaardigheden, maar ook om kennis van principes, regels en de essentiële "code of conduct" (voorheen bekend als etiquette). Deze elementen zijn van cruciaal belang om de sport op een eerlijke en veilige manier te kunnen beoefenen.

Schermafbeelding 2023 08 02 153628

Leer en oefen de golfregels in de GV app

Via deze applicatie kun je jouw regelkennis oefenen, waardoor je jezelf beter kunt voorbereiden op het spel. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om je badge tot de helft aan te vullen. Zo zet je alvast een geweldige stap vooruit in jouw golfavontuur.

De regeltest bij jouw homeclub

Wanneer je jouw regelkennis voldoende hebt geoefend en klaar bent voor de volgende stap, kun je de regeltest afleggen bij jouw homeclub. De test wordt afgenomen volgens de voorwaarden van jouw club. Hierbij worden jouw begrip van de regels en jouw vaardigheden op de proef gesteld.

Behaal een volle theoriebadge

Als je slaagt voor de regelproef bij jouw club, word je beloond met een "volle" theoriebadge. Dit betekent dat je hebt aangetoond dat je de regels en de code of conduct begrijpt en kunt toepassen tijdens het golfen. Je bent klaar voor de volgende stap, oefen jouw golftechniek en breng alles samen in de praktijk op de golfbaan!

Terug naar Route 36