Thumbnail pagina

Route 36 - Welkom

Welkom, jouw golfcarrière begint hier

Jouw lidmaatschap is succesvol geregistreerd en je bent nu officieel onderdeel van onze golfcommunity. Ondertussen heb je jouw uniek federaal nummer via e-mail ontvangen, dit is jouw sleutel tot tal van mogelijkheden. Heb je jouw nummer nog niet ontvangen? Neem dan contact op met jouw golfclub.

Proficiat, je hebt handicap 54

Met een starthandicap van 54 krijg je de kans om te groeien en je spel naar het volgende niveau te tillen. Laat je niet ontmoedigen als het soms wat uitdagender lijkt dan verwacht. Met wat oefening, ben je op weg naar het behalen van handicap 36, en liggen prachtige golfbanen, zowel nationaal als internationaal, binnen jouw bereik. Het Route 36 programma is jouw persoonlijk traject waarbij je spelenderwijs verschillende stappen doorloopt. Bij elke stap kan je een badge verdienen als je de fase hebt volbracht. Door het activeren van jouw lidmaatschap, ontvang je jouw eerste (welkom) badge!

Ontdek hier de verschillende badges en de verschillende uitdagingen die ze vertegenwoordigen:

Elke golfclub kan zelf haar Route 36 programma samenstellen waardoor de badges op verschillende momenten en in een verschillende volgorde geactiveerd kunnen worden. Zo krijg je de kans om jouw golfcarrière op jouw eigen tempo en op maat te beleven.

Van voetbal naar golf: Wesley Sonck laat zijn broer kennismaken met golf

IMG 4571

Golf is voor iedereen, sportief en minder sportief

Bij Golf Vlaanderen geloven wij dat golf voor iedereen is en iedereen de kans moet hebben om van deze prachtige sport te genieten. Het maakt niet uit of je sportief bent of niet, jong of iets minder jong. We verwelkomen golfers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Wist je dat we een diverse en inclusieve gemeenschap hebben? Onze jongste speler is slechts 5 jaar oud, terwijl onze oudste golfer de inspirerende leeftijd van 95+ heeft bereikt. Dit toont aan dat leeftijd slechts een getal is en dat passie voor golf geen leeftijdsgrens kent.

Overal beschermd dankzij de golfpolis

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom geniet je van een uitgebreide bescherming dankzij de golfpolis. Zo kan je onbezorgd jouw nieuwe hobby beoefenen. Alle houders van een federale kaart zijn verzekerd via de AXA-golfpolis. Deze verzekering is wereldwijd geldig en dekt zowel Burgerlijke Aansprakelijkheid als Lichamelijke Ongevallen volgens de algemene en specifieke voorwaarden.