Wegens de huidige maatregelen betreffende Covid-19 is het Golf Vlaanderen kantoor gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Je kan alle collega's wel nog steeds bereiken via hun e-mailadres of via info@golfvlaanderen.be
Ik heb dit bericht gelezen
Thumbnail pagina
Met steun van

Regionale trainingen G-golf

Regionale training G golf 1 kopie

Midden 2019 werd vanuit het G-golf project gestart met de organisatie van de eerste regionale trainingen G-golf onder begeleiding van GV-coach Patsy Van Baarle. Na een algemene kennismakingsdag werden 3 trainingsgroepen gevormd die intussen reeds enkele lessen achter de rug hebben, elk op hun eigen locatie. Zo krijgen de spelers met een fysieke beperking les op G.C. Beveren, de spelers met een auditieve beperking op Golf Puyenbroeck en de spelers met autisme op AGS.

Er wordt in iedere training gewerkt rond een bepaald thema, waarbij de spelers individueel worden bijgestuurd tijdens het inoefenen. Ook eventuele aanpassingen in het materiaal worden bekeken en bij trainingen op het terrein worden de spelers bijgestuurd in tactiek en keuze in slagen.

Bedoeling is om hen op die manier voor te bereiden op deelname aan competitie, zodat zij wedstrijdervaring kunnen opdoen en in de toekomst kunnen deelnemen aan internationale tornooien.

Ook in 2020 zullen deze trainingen worden verdergezet. De deelnemingsvoorwaarden en data zullen spoedig worden bekendgemaakt.

Ga terug naar G-golf