Wegens de huidige maatregelen betreffende Covid-19 is het Golf Vlaanderen kantoor gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Alle collega's zijn te bereiken via hun e-mailadres of via info@golfvlaanderen.be
Ik heb dit bericht gelezen
Thumbnail pagina

Van Lanschot Trofee

Van Lanschot Trofee 2021

Net zoals in 2019 (en in 2020 de bedoeling was) zal de Van Lanschot trofee in 2021 georganiseerd worden volgens het principe van de Beker van Vlaanderen met clubkwalificaties, zonale halve finales en een finale.

De volgende doelgroepen binnen de club: Dames, Heren, Senioren Dames en Senioren Heren zullen tijdens hun wedstrijddagen de mogelijkheid krijgen om een kwalificatiewedstrijd te organiseren, via dewelke spelers en speelsters zich kunnen plaatsen voor de halve finale binnen hun zone.

Via deze wedstrijden op clubniveau bereiken we meer golfers en leren we elk jaar heel wat nieuwe gezichten kennen.

De clubkwalificaties dienen voor 15 juni plaats te vinden. De beste per doelgroep plaatst zich voor één van de 4 zonale halve finales. Deze vinden plaats op 6 juli voor de zones GV West en GV Zuid en op 8 juli voor de zones GV Noord en GV Oost. De 2 beste deelnemers per doelgroep stoten door naar de finale op 7 september te R. Keerbergen G.C.

Reglement Van Lanschot Trofee 2021

Van Lanschot Trofee 2021