Thumbnail pagina

Golf Vlaanderen heeft voor u een nieuwe app beschikbaar

Koninklijke GCB
Desktop Tablet Smartphone

Nieuwe App!

De app is de laatste jaren sterk geëvolueerd naar een vaste waarde in onze digitale dienstverlening. Meer dan 30 miljoen keer werd de app en i-Golf interactive geopend sinds 2015. De VVG-app werd de Golf Vlaanderen-app in 2017 en in hetzelfde jaar kwam de AFG-app erbij. De app heeft in een moeilijk 2020, een meerwaarde betekend om de heropstart van golf maximaal te faciliteren.

Met de nieuwe BEgolf-app of kortweg de "app" streven we naar een verbeterde gebruikservaring en een goede performance.

De BEgolf-app is beschikbaar voor alle leden van Golf Vlaanderen, AFGolf en de Koninklijke Belgische Golf Federatie. We zijn blij om aan te kondigen dat Van Lanschot hoofdsponsor blijft van Golf Vlaanderen en BEgolf.

Door de enorme toename in gebruik maar ook in extra functionaliteiten hebben we maximale inspanningen geleverd om de app naar een hoger niveau te tillen. Zowel de structuur als een aantal kernfunctionaliteiten werden aangepakt. In een eerste fase zal de BEgolf-app in het Nederlands beschikbaar zijn.

Open de BEgolf-app
Www i golf be lid prod f p105 HOME 4842509451199 i Pad

Nieuwe app betere functionaliteiten

Na 5 jaar schakelen we een versnelling hoger. We hebben besloten om de huidige GV-app, AFG-app en i-golf.be niet verder te ondersteunen. Deze applicaties, dat een native app en een web app combineerde, heeft de golfbranche veel geboden maar we botsten op de limieten. Door de toename en de vraag naar meer functionaliteiten, hebben ons doen besluiten om in te zetten op een progressive web application. Een technologie die zeer efficiënt en performant is.

Ipad strokesaver

Nieuwe scorekaart met strokesaver

De app is jouw persoonlijke strokesaver. De golfbanen in Vlaanderen zijn in kaart gebracht en je kan voor, tijdens of na je ronde deze strokesaver bekijken in de app. Deze strokesaver is gekoppeld aan jouw scorekaart. De scores ingeven werd vereenvoudigd: door middel van een + of - knop kan je hole per hole scores toevoegen.

Handleiding scorekaart
Ipad Kalender View

Nieuwe kalender!

De kalender om in te schrijven voor wedstrijden en activiteiten werd grondig aangepakt. Om de gebruikservaring te verbeteren werken we met een eenvoudige kalenderweergave. Zo kan je snel zien welke wedstrijden en activiteiten plaatsvinden in jouw club.

Handleiding kalender