Wegens de huidige maatregelen betreffende Covid-19 is het Golf Vlaanderen kantoor gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Alle collega's zijn te bereiken via hun e-mailadres of via info@golfvlaanderen.be
Ik heb dit bericht gelezen
Thumbnail pagina

Golf Vlaanderen heeft voor u een nieuwe app beschikbaar

Koninklijke GCB
Desktop Tablet Smartphone

Nieuwe App!

De app is de laatste jaren sterk geëvolueerd naar een vaste waarde in onze digitale dienstverlening. Meer dan 30 miljoen keer werd de app en i-Golf interactive geopend sinds 2015. De VVG-app werd de Golf Vlaanderen-app in 2017 en in hetzelfde jaar kwam de AFG-app erbij. De app heeft in een moeilijk 2020, een meerwaarde betekend om de heropstart van golf maximaal te faciliteren.

Met de nieuwe BEgolf-app of kortweg de "app" streven we naar een verbeterde gebruikservaring en een goede performance.

De BEgolf-app is beschikbaar voor alle leden van Golf Vlaanderen, AFGolf en de Koninklijke Belgische Golf Federatie. We zijn blij om aan te kondigen dat Van Lanschot hoofdsponsor blijft.

Door de enorme toename in gebruik maar ook in extra functionaliteiten hebben we maximale inspanningen geleverd om de app naar een hoger niveau te tillen. Zowel de structuur als een aantal kernfunctionaliteiten werden aangepakt. In een eerste fase zal de BEgolf-app in het Nederlands beschikbaar zijn.

Open de BEgolf-app
Www i golf be lid prod f p105 HOME 4842509451199 i Pad

Nieuwe app betere functionaliteiten

Na 5 jaar schakelen we een versnelling hoger. We hebben besloten om de huidige GV-app, AFG-app en i-golf.be niet verder te ondersteunen. Deze applicaties, dat een native app en een web app combineerde, heeft de golfbranche veel geboden maar we botsten op de limieten. Door de toename en de vraag naar meer functionaliteiten, hebben ons doen besluiten om in te zetten op een progressive web application (PWA). Een technologie die zeer efficiënt en performant is.

Waarom staat de App niet in Google Play of de Apple Store? We hebben gekozen voor de PWA technologie waardoor je de app handmatig op je desktop moet plaatsen. Google en Apple zijn grote spelers die hun timing oplegde wat ten koste ging van flexibiliteit bij een aanpassing. Daarenboven is het voor GV niet haalbaar om Apps te financieren voor elk platform en bestaat de kans dat ze in de toekomst op het betaalplatform hun graantje willen meepikken. Dat heeft ons doen beslissen om naar het performante PWA over te stappen.

Ipad strokesaver

Nieuwe scorekaart met strokesaver

De app is jouw persoonlijke strokesaver. De golfbanen in Vlaanderen zijn in kaart gebracht en je kan voor, tijdens of na je ronde deze strokesaver bekijken in de app. Deze strokesaver is gekoppeld aan jouw scorekaart. De scores ingeven werd vereenvoudigd: door middel van een + of - knop kan je hole per hole scores toevoegen.

Handleiding scorekaart
Www i golf be lid prod f p105 102 14095910348918

De scorekaart is vanaf heden beschikbaar met een interactieve strokesaver!

Www i golf be lid prod f p105 29 14043654466136 i Pad 1

Nieuwe kalender!

De kalender om in te schrijven voor wedstrijden en activiteiten werd grondig aangepakt. Om de gebruikservaring te verbeteren werken we met een eenvoudige kalenderweergave. Zo kan je snel zien welke wedstrijden en activiteiten plaatsvinden in jouw club.

De kalender is er in zowel in 'agenda-stijl' als 'maand-stijl'. Met het pijltje komt er een filter tevoorschijn zodat je naar eigen keuze kan filteren en je ook de open wedstrijden van de federaties en andere clubs te zien krijgt. Alles op één plek is megahandig. Meer weten? Check alvast de handige handleiding.

Handleiding kalender

Big Green Egg Leaderboard

Scroll op het hoofdscherm zeker een keertje naar beneden. Je ontdekt er het laatste nieuws van de federaties of je club maar ook een sectie met oa. Theorie, Badges, Handicap lijst van je club maar zeker niet te missen de Big Green Egg Leaderboards.

Vanaf 1 april kan je immers in de prijzen vallen danzij de App. De 5 golfers met de meeste birdies worden door Big Green Egg beloond met een leuke prijs. De winnaars worden elke maand persoonlijk op de hoogte gebracht.... en naast een maandprijs is er ook een prachtige jaarprijs nl. de Big Green Egg Minimax.

Zo wordt de App niet alleen nuttig maar ook fun.

Birde Reglement Big Green Egg