;
Thumbnail pagina

Partners

Untitled design 11

Golf Vlaanderen is zeer blij met de steun van haar partners en dankt hen voor de goede samenwerking. Hierbij vind je per partner wat meer informatie.

Daarnaast is Golf Vlaanderen dé erkende sportfederatie via Sport Vlaanderen voor de golfsport. Naast de basiserkenning is er steun voor Topsport, Jeugdsport, Laagdrempelig sporten en Innovatie.

Hoofdpartners Golf Vlaanderen en BEgolf partners

Ethias

Ethias: Doet wat moet! Golf Vlaanderen is zeer tevreden met Ethias als hoofdsponsor en als titelsponsor van de Ethias Kids Trofee. Dankzij deze samenwerking zijn alle houders van een federale kaart verzekerd via de golfpolis van Golf Vlaanderen. Deze verzekering is wereldwijd geldig en dekt zowel Burgerlijke Aansprakelijkheid als Lichamelijke Ongevallen.
Klik hier voor meer informatie over Ethias

Van Lanschot

Een grote naam in de Benelux op vlak van Private Banking. Zij zijn title sponsor van de Van Lanschot Trofee alsook van de Golf Vlaanderen-App. Van Lanschot is een bank met een gezicht. Vermogende particulieren en ondernemers herkennen er een betrokken bankier in. Met passie voor persoonlijke dienstverlening en oplossingen die verder gaan. De ambities en toekomstwensen van hun relaties zijn het uitgangspunt. Om die vervolgens deskundig, onafhankelijk en zelfs een tikje eigenzinnig in de praktijk te brengen. Het realiseren van objectieven vraagt concentratie en discipline. Al was het maar omdat de omgeving permanent verandert. Net als bij golf eigenlijk. Vandaar het verwantschap met deze sport. Vandaar het partnership met Golf Vlaanderen.

Klik hier voor meer informatie over Van Lanschot

Mercedes

Met veel trots verwelkomen we, sinds 2019, Mercedes-Benz als hoofdpartner bij Golf Vlaanderen en #BEgolf. Dankzij dit partnership worden zowel score- als visitekaartjes in een ontspannen sfeer uitgewisseld. Mercedes staat, net als Golf Vlaanderen, voor de kernwaarden ht begin van zijn bestaan garant voor stijl, klasse, sportiviteit en fair play. Meer nog dan een traditionele sponsoring is het een partnership met een filosofie, een way of life.

Klik hier voor meer informatie over Mercedes-Benz

Partners Golf Vlaanderen

Peak Performance

Peak Performance werd opgericht in 1986 en is de dag van vandaag Scandinavia's grootste kledijlabel naar functionele sportkledij toe. Sporten zoals golf, skiën & fitness zijn hun voornaamste doelgroepen. Ze streven in hun kledij naar topkwaliteit gekoppeld aan design en functionaliteit.

Klik hier voor meer informatie over het kledinglabel Peak Performance


Callaway

Naast Callaway zelf heeft Callaway Golf ook andere topmerken in haar portefeuille zoals Odyssey en Top-Flite. In België wordt Callaway vertegenwoordigd door Cedric de Woot die het motto van Callaway nl. "Game Changing Ideas" wil waarmaken dankzij een dynamische samenwerking met Golf Vlaanderen.

Voor meer informatie over Callaway klik hier


Pin High Golf Travel

Pin High Golf Travel : de Golf Vlaanderen-stages van de Topsportschool, TopGolfVlaanderen en de Regionale trainingen worden perfect georganiseerd door Pin High Golf Travel. Pin High staat al ruim 27 jaar bekend als dé nummer één in golfreizen. Zij verzekeren service, kwaliteit en de zekerheid dat uw vakantie perfect geregeld wordt en dit in combinatie met een unieke prijs-kwaliteitsverhouding. Onbezorgd kunnen genieten van uw vakantie staat bij Pin High hoog in het vaandel.

Klik hier voor meer informatie over Pin High Golf Travel


Het Nieuwsblad

Golf Vlaanderen is erg erg tevreden om Het Nieuwsblad tot haar mediapartners te mogen rekenen. Het Nieuwsblad is een bekende dagelijkse krant die je zowel op papier als digitaal kan raadplegen.

Klik hier voor rechtstreeks naar de digitale krant van het Nieuwsblad te gaan