Thumbnail pagina

Partners

Untitled design 11

Golf Vlaanderen is zeer blij met de steun van haar partners en dankt hen voor de goede samenwerking. Hierbij vind je per partner wat meer informatie. Daarnaast is Golf Vlaanderen dé erkende sportfederatie via Sport Vlaanderen voor de golfsport. Naast de basiserkenning is er steun voor Topsport, Jeugdsport, Laagdrempelig sporten en Innovatie.

Golfvlaanderen is een partner van het eerste uur van het Guberna Fair Spo(rt)nsoring charter. Op dez epagina treft u hierover meer info aan.

Hoofdpartners Golf Vlaanderen

Degroof Petercam

Het toonaangevende investment house Degroof Petercam gelooft in een Precious. Partnerships.-filosofie, waarbij partnerships worden opgebouwd die gebaseerd zijn op kennis en wederzijds vertrouwen. Met het partnerschap ondersteunt Degroof Petercam alle clubs van de drie golffederaties (De KBGF, Golf Vlaanderen en AFGolf), goed voor 92 clubs en 78.044 leden, waarvan 7.465 jongeren.

meer info: Degroof Petercam trotse nieuwe hoofdpartner | Golf Vlaanderen

Partners Golf Vlaanderen

Pin High Golf Travel

Pin High Golf Travel : de Golf Vlaanderen-stages van de Topsportschool, TopGolfVlaanderen en de Regionale trainingen worden perfect georganiseerd door Pin High Golf Travel. Pin High staat al ruim 27 jaar bekend als dé nummer één in golfreizen. Zij verzekeren service, kwaliteit en de zekerheid dat uw vakantie perfect geregeld wordt en dit in combinatie met een unieke prijs-kwaliteitsverhouding. Onbezorgd kunnen genieten van uw vakantie staat bij Pin High hoog in het vaandel.

Klik hier voor meer informatie over Pin High Golf Travel

Peak Performance

Peak Performance werd opgericht in 1986 en is de dag van vandaag Scandinavia's grootste kledijlabel naar functionele sportkledij toe. Sporten zoals golf, skiën & fitness zijn hun voornaamste doelgroepen. Ze streven in hun kledij naar topkwaliteit gekoppeld aan design en functionaliteit.


Klik hier voor meer informatie over het kledinglabel Peak Performance

Callaway

Naast Callaway zelf heeft Callaway Golf ook andere topmerken in haar portefeuille zoals Odyssey en Top-Flite. In België wordt Callaway vertegenwoordigd door Cedric de Woot die het motto van Callaway nl. "Game Changing Ideas" wil waarmaken dankzij een dynamische samenwerking met Golf Vlaanderen.

Voor meer informatie over Callaway klik hier


Het Fair Sportsponsing Charter : waarom dit nieuwe initiatief ?

Sportorganisaties vervullen een belangrijke maatschappelijke rol, dragen universele waarden uit en vanuit de samenleving is er een toenemende vraag naar transparantie en verantwoording. Bovendien worden overheidssubsidies ook steeds meer gekoppeld aan criteria van goed bestuur.

Als kenniscentrum voor goed bestuur wil GUBERNA steeds ‘one-step-ahead’ zijn. Het organiseerde rondetafelgesprekken met een aantal sportfederaties en sponsors.

Die gesprekken zijn uitgemond in een charter voor sportsponsoring. Het legt een aantal basisprincipes en wederzijdse engagementen vast in de relatie tussen federatie en sponsor. Het charter biedt handvaten aan voor allen die de organisatie van de sport duurzaam willen ontwikkelen in Vlaanderen, de Fédération Wallonie-Bruxelles, de Duitstalige Gemeenschap en zo ook België in zijn geheel. De tekst is intussen reeds door een aantal sponsors en federaties ondertekend. Zij zijn de eerste ambassadeurs en bij GUBERNA hopen we dat hun voorbeeld snel navolging krijgt.

Eén van de elementen in het Charter bestaat erin om de waarden transparant te delen. Zie hieronder.

Golf Vlaanderen is een federatie van en voor de clubs en staat voor een slagkrachtig en doelgericht beleid. Dat beleid wordt vastgelegd in het 4 jarig beleidsplan met oa. de missie, visie en de strategische en operationele doelstellingen.

Jaarlijks publiceren we een jaarverslag met oa. verslag van het jaar, een jaaractieplan van het nieuwe jaar, goed bestuur rapport en het financiële rapport.

Op onze pagina 'goed bestuur' kan u al deze info nalezen : GV Goed Bestuur | Golf VlaanderenWaarden