Thumbnail pagina

Partners

Untitled design 11

Golf Vlaanderen is zeer blij met de steun van haar partners en dankt hen voor de goede samenwerking. Hierbij vind je per partner wat meer informatie.

Daarnaast is Golf Vlaanderen dé erkende sportfederatie via Sport Vlaanderen voor de golfsport. Naast de basiserkenning is er steun voor Topsport, Jeugdsport, Laagdrempelig sporten en Innovatie.

Hoofdpartners Golf Vlaanderen

Van Lanschot

Een grote naam in de Benelux op vlak van Private Banking. Zij zijn title sponsor van de Van Lanschot Trofee, van de Golf Vlaanderen-App én van BEgolf. Van Lanschot is een bank met een gezicht. Vermogende particulieren en ondernemers herkennen er een betrokken bankier in. Met passie voor persoonlijke dienstverlening en oplossingen die verder gaan. De ambities en toekomstwensen van hun relaties zijn het uitgangspunt. Om die vervolgens deskundig, onafhankelijk en zelfs een tikje eigenzinnig in de praktijk te brengen. Het realiseren van objectieven vraagt concentratie en discipline. Al was het maar omdat de omgeving permanent verandert. Net als bij golf eigenlijk. Vandaar het verwantschap met deze sport. Vandaar het partnership met Golf Vlaanderen.

Klik hier voor meer informatie over Van Lanschot


Partners Golf Vlaanderen

Big Green Egg

Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van de allerbeste keramiek. Genieten van kwaliteit. Van het buitenleven. Van goed gezelschap met dezelfde passies. Van het inzetten van techniek, skills en creativiteit. De golfsport en Big Green Egg delen zoveel meer dan alleen de kleur groen.

Meer info over Big Green Egg | The original kamado since '74

Peak Performance

Peak Performance werd opgericht in 1986 en is de dag van vandaag Scandinavia's grootste kledijlabel naar functionele sportkledij toe. Sporten zoals golf, skiën & fitness zijn hun voornaamste doelgroepen. Ze streven in hun kledij naar topkwaliteit gekoppeld aan design en functionaliteit.

Klik hier voor meer informatie over het kledinglabel Peak Performance


Callaway

Naast Callaway zelf heeft Callaway Golf ook andere topmerken in haar portefeuille zoals Odyssey en Top-Flite. In België wordt Callaway vertegenwoordigd door Cedric de Woot die het motto van Callaway nl. "Game Changing Ideas" wil waarmaken dankzij een dynamische samenwerking met Golf Vlaanderen.

Voor meer informatie over Callaway klik hier


Pin High Golf Travel

Pin High Golf Travel : de Golf Vlaanderen-stages van de Topsportschool, TopGolfVlaanderen en de Regionale trainingen worden perfect georganiseerd door Pin High Golf Travel. Pin High staat al ruim 27 jaar bekend als dé nummer één in golfreizen. Zij verzekeren service, kwaliteit en de zekerheid dat uw vakantie perfect geregeld wordt en dit in combinatie met een unieke prijs-kwaliteitsverhouding. Onbezorgd kunnen genieten van uw vakantie staat bij Pin High hoog in het vaandel.

Klik hier voor meer informatie over Pin High Golf Travel

GLFR

De meest accurate Golf GPS werkt samen met Golf Vlaanderen aan de verdere ontwikkeling binnen de App. De digitale strokesaver en afstandmetingen zijn heirvan het resultaat.

Meer info: The most accurate golf GPS - GLFR


Het Nieuwsblad

Golf Vlaanderen is erg erg tevreden om Het Nieuwsblad tot haar mediapartners te mogen rekenen. Het Nieuwsblad is een bekende dagelijkse krant die je zowel op papier als digitaal kan raadplegen.

Klik hier voor rechtstreeks naar de digitale krant van het Nieuwsblad te gaan

Golf.be

Golf.be is al jaren een trouwe mediapartner van Golf Vlaanderen. De internet referentie voor de golfspelers in België

Golf.be - internet referentie voor de golfsport in België