Thumbnail pagina

Golf Vlaanderen informeert

Sociale media


C8711359 F0 E8 44 FB 92 C8 763 E307 E4909

Tee Time, onze podcast

Sinds 2021 heeft Golf Vlaanderen een podcast genaamd Tee Time. Een podcast voor elke golfliefhebber! In de podcast Tee Time duiken Geert De Vlieger & Marc Verneirt elke aflevering dieper in verschillende thema's uit de golfsport zoals de app, vrouwengolf, route 36, puttstatistieken, WHS, Topgolf en nog veel meer. Wij willen onderwerpen brengen die de golfer thuis interesseert.

Elke aflevering wordt een gast uitgenodigd in de studio maar ook onze reporter Carl Dieryckx gaat telkens op pad en maakt een reportage op afstand. Zo ging hij eens een kijkje nemen op een G-golf training, bij Top Golf Vlaanderen speelster Manon De Roey, bij Callaway en Peak Performance.

2070 E160 32 EC 4 E9 E B480 8 E7387 CECC32

Impact, het magazine

4 keer per jaar krijgt elke aangesloten golfer het magazine Impact gratis in de brievenbus. Nieuws en artikels over materiaal, reizen, nationale en internationale toppers…. Ontvang je het niet? Check je adresgegevens in de App en pas ze zelf aan zodat je niets mist.

GV e nieuws 1

Golf Vlaanderen e-Nieuws

Elke golfer* die aangesloten is bij Golf Vlaanderen krijgt 4x per jaar ons E-Nieuws magazine in de mailbox toegestuurd.

Hiermee wil Golf Vlaanderen jou nog beter informeren over het reilen en zeilen binnen de golfwereld in Vlaanderen. De Golf Vlaanderen wedstrijden en activiteiten staan in de kijker maar ook alle prestaties en nuttige info voor jou als golfer en voor jouw club worden op Golf Vlaanderen digitaal opgenomen. Elke Golfer* met een Golf Vlaanderen Federatiekaart ontvangt 4 keer per jaar Golf Vlaanderen e-Nieuws in zijn of haar mailbox.

*Elke golfer waarvoor de club toestemming gaf het e-mailadres te gebruiken.

Ontdek Golf Vlaanderen e-nieuws

Neonbrand I6w CDYW6ij8 unsplash

Volg ons op Social Media

GV is zeer actief met meer dan 10000 volgers op Facebook.

Ga naar Facebook

Ga naar Twitter

Ga naar Instagram

Ga naar youtube

Archief publicaties

Op calameo houden wij alle publicaties bij die Golf Vlaanderen maakt. Ontdek onze Calameo pagina. Je kan er onze brochures zoals Start To Golf, G-golf, jaarverslagen, route 36,10 jaar VVG Special, Jaaroverzicht 'Golf, de sport van het jaar 2013' .. terugvinden.