Thumbnail pagina

Golf Vlaanderen podcast

Visual tee time

Podcast Tee Time

Sinds 2021 heeft Golf Vlaanderen een podcast genaamd Tee Time. Een podcast voor elke golfliefhebber! In de podcast Tee Time duiken Geert De Vlieger & Marc Verneirt elke aflevering dieper in verschillende thema's uit de golfsport zoals de app, vrouwengolf, route 36, puttstatistieken, WHS, Topgolf en nog veel meer. Wij willen onderwerpen brengen die de golfer thuis interesseert.

Elke aflevering wordt een gast uitgenodigd in de studio maar ook onze reporter Carl Dieryckx gaat telkens op pad en maakt een reportage op afstand. Zo ging hij eens een kijkje nemen op een G-golf training, bij Top Golf Vlaanderen speelster Manon De Roey, bij Callaway en Peak Performance.

Waar vind ik de afleveringen?

Aflevering in de kijker

Wie zijn de hosts van Tee Time?

Geert

Geert De Vlieger presentator van Tee Time

Geert De Vlieger is een voormalig Belgisch doelman die onder andere voor de Rode duivels in actie kwam. Hij werkt als voetbalanalist en als presentator bij Play Sports van Telenet. Hij is niet alleen gepassioneerd door voetbal maar ook golf is een passie. De ideale man om met gasten in de studio een babbel te slaan.

Marc links min

Marc Verneirt, GV secretaris-generaal

Marc Verneirt is secretaris-generaal bij Golf Vlaanderen. Hij weet als geen ander hoe de golfwereld in Vlaanderen in elkaar zit. Hij zit elke aflevering mee aan tafel om zijn kijk te geven over Golf in Vlaanderen en neemt elke aflevering een speciale gast mee.

Foto carl dieryckx

Carl Dieryckx als reporter op het terrein

Carl Dieryckx is een gepassioneerd golfer uit Ieper. Hij heeft al meerdere artikels geschreven voor onze GV e-nieuws en heeft daarnaast ook een eigen blog Golfcultuur. Carl gaat elke aflevering op pad om iemand in het veld te interviewen.

Met dank aan Eyes-screen voor de productie van de podcast.

Heb je vragen of suggesties, je kan deze steeds mailen naar podcast@golfvlaanderen.be