Thumbnail pagina

Bedankt Marshals!

Teamfoto

De Soudal Open 2023 zit er op. Samen beleefden we een leuke, intense week. We leerden nieuwe mensen kennen en genoten samen van top golf op eigen bodem. Sportief was het dan ook een echte mijlpaal aangezien maar liefst 5 Belgen, allemaal GV-spelers, het weekend haalden. Een Belgische overwinning konden we helaas niet in de wacht slepen, die houden we dan ook te goed voor volgend jaar.

Ook op organisatorisch vlak was het een geslaagde editie. De weergoden waren ons niet zo goed gezind wat voor enkele bijzondere uitdagingen zorgde. Dankzij ieders inzet konden zowel de spelers als de toeschouwers rekenen op een vlot en veilig verloop.

Als laatste willen we graag nog een dankwoordje uiten naar organisator Golazo, gastclub Rinkven en titelsponsor Soudal. Als federatie willen we hen oprecht bedanken om dit evenement mogelijk te maken. Dit zet ons op de golfkaart en biedt mooie kansen voor onze eigen golftalenten. Hopelijk hebben jullie genoten van de mooie Marshal Area en genoten van de catering en sfeer. Het was alleszins een unieke ervaring om 2 keer een speler in de tent te mogen verwelkomen.