Thumbnail pagina

Degroof Petercam trotse nieuwe hoofdpartner

We starten het jaar 2024 met de aankondiging van een nieuwe hoofdpartner. Het toonaangevende investment house Degroof Petercam gelooft in een Precious. Partnerships.-filosofie, waarbij partnerships worden opgebouwd die gebaseerd zijn op kennis en wederzijds vertrouwen.

Met het partnerschap dat tot eind 2026 loopt, ondersteunt Degroof Petercam alle clubs van de drie golffederaties (De KBGF, Golf Vlaanderen en AFGolf), goed voor 92 clubs en 78.044 leden, waarvan 7.465 jongeren. Daarnaast staat Degroof Petercam de regionale federaties bij in hun verschillende campagnes die jongeren aanzetten om te starten met golf. Beginnende golfers krijgen tijdens het ‘Just Golf’- of ‘King of the green’-traject bovendien de gepaste begeleiding. Degroof Petercam is verder ook hoofdsponsor van de Belgische Interclub-toernooien, die de naam ‘Degroof Petercam Belgian Interclubs’ zullen dragen, en er zal ook een eigen Degroof Petercam Cup georganiseerd worden. Eerder ging Degroof Petercam al een samenwerking aan met professionele golfers Kristof Ulenaers, Guillaume Watremez en Adrien Dumont de Chassart. Die laatste steunt het investment house in zijn deelname aan de PGA Tour.

Hugo Lasat, CEO van Degroof Petercam: “Noem het partners. Noem het mentors, coaches of sponsors. Je omringen met vertrouwen en expertise is de sleutel tot succes. Dat is het uitgangspunt van de Precious. Partnerships. die we aangaan, in domeinen zoals sport, kunst, ondernemerschap en liefdadigheid. We gaan verder dan louter financiële ondersteuning, ons doel is dat beide partijen zich wederzijds kunnen versterken, door een echte meerwaarde te bieden voor alle partijen, waaronder ook onze cliënten en medewerkers. Golf is ook een passie waar je in team jezelf uitdaagt op individueel vak.”

Maak kennis met Geert Roosen & Degroof Petercam

Over Degroof Petercam

Degroof Petercam (°1871) is een vooraanstaand investment house met Belgische roots dat kan bogen op meer dan 150 jaar geïntegreerde financiële expertise. Wij creëren verantwoorde welvaart voor iedereen, door deuren te openen naar opportuniteiten en onze particuliere, zakelijke en institutionele cliënten te begeleiden met expertise.

Cliënten in meer dan 20 landen vertrouwen op ons voor onze overtuigingen en onze unieke combinatie van diensten die we aanbieden op het gebied van Private Banking, Asset Management, Investment Banking (Corporate Finance en Global Markets) en Asset Services.

Het totale vermogen (onder beheer, onder administratie en in bewaring) van onze cliënten bedraagt 71,1 miljard euro (op 31.12.2022). Meer dan 1500 experten begeleiden onze cliënten vanuit onze kantoren in België (hoofdkantoor), Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Contactgegevens

Degroof Petercam
Trust. Knowledge.
degroofpetercam.com
press@degroofpetercam.com
+32 2 662 83 13
Nijverheidsstraat 44
1040 Brussel

Over Golf Vlaanderen

vertegenwoordigt Golf Vlaanderen de belangen van de 55 golfclubs die gelegen zijn in Vlaanderen en Brussel en een gemeenschap van meer dan 49 000 aangesloten golfers. Golf Vlaanderen is toegewijd aan de groei van de sport en het creëren van een community waar liefde voor de sport wordt gedeeld. We streven naar efficiëntere processen, uniforme tools en systemen, en het wegnemen van drempels zonder afbreuk te doen aan wat de sport aantrekkelijk maakt. Als innovatieve en vooruitstrevende kracht willen we leden binden, ambassadeurs creëren en golf laten bloeien als een toegankelijke en verrijkende ervaring. Samen openen we de poorten voor iedereen die golfer wil worden.

Contactgegevens

Golf Vlaanderen
Slagkrachtig, doelgericht
Du Roy de Blicquylaan 15 bus 001
B-1933 Zaventem
+32 (0)2 752 83 30
m.verneirt@golfvlaanderen.b