Thumbnail pagina

Een blik vooruit: nieuwe wedstrijden G-Golf in 2022

Ggolf kampioenen

Golf Vlaanderen zal met de steun van haar nieuwe partner Capa4You de "Capa4You G-golf Trofee" lanceren in 2022.

Deze nieuwe Trofee zal bestaan uit een 8-tal inclusieve clubwedstrijden volgens eenzelfde concept en taakverdeling.

De wedstrijd staat open voor de leden van de club waar deze plaatsvindt én voor alle G-golfers uit een GV/AFGolf club. De G-golfers worden ingedeeld in flights bij de clubleden, zodat een mix ontstaat en de clubleden kennismaken met G-golf.

De resultaten van de G-golfers worden omgezet in punten voor de ranking van de Trofee. Het Kampioenschap van Vlaanderen G-golf in september wordt de Finale van deze Trofee.

Wie is Capa4You?

Capa4You staat voor Catherine (De Keukeleire) en Patrick (Heyndrickx).

Capa4You is actief op de Belgische markt als eventbureau en verdeler van champagne en Bordeaux wijn. Daarnaast organiseert Capa4You sinds 2013 eigen golftornooien en sinds enkele jaren ook de verkoop van golfmateriaal.

Als sponsor van het Open G-golf tornooi te Westgolf in juni 2021 hebben Catherine en Patrick kennisgemaakt met G-golf en werden zij onmiddellijk enthousiast om iets meer te kunnen betekenen voor G-golfer Graham Freeman én voor het G-golf project in het algemeen.

Met de ervaring die zij reeds in de golfwereld hebben opgebouwd, krijgen ze nu het vertrouwen om als partner van Golf Vlaanderen de “Capa4You G-golf Trofee” op te richten en uit te voeren.

https://www.capa4you.be/nl/home/