Thumbnail pagina

Golf Vlaanderen Junior Day

2023 9100 Soudal O Kids Day 1080x1080px 12

Over exact 2 weken gaat de Soudal Open, het grootste golfevenement van België, van start. Met maar liefst 13 Belgische spelers, waaronder Nicolas Colsaerts, Thomas Detry, Christopher Mivis, Alan De Bondt en Yente Van Doren. Ook aanstormend jong talent zoals o.a. James Skeet en Jarno Tollenaire zullen op donderdag aan de start komen. Het belooft alvast een spetterende editie te worden met spektakel op én naast de golfbaan.

Nieuw dit jaar is de gratis toegang voor alle jeugdleden tot en met 18 jaar. Op de 4 wedstrijddagen kunnen alle jeugdspelers gratis genieten van top golf op eigen bodem. Registreren kan je doen via de website van de Soudal Open zodat jullie plaatsje op de eerste rij verzekerd is!

Op zaterdag 13 mei vindt de GV Junior Day plaats. Een unieke ervaring voor alle kids jonger dan 18 jaar. Wat staat er op de planning?(*)

  • een clinic met tips & tricks door een DP World Tour Speler
  • een meet & greet met fotomoment met een DP World Tour Speler
  • animatie en golfspelletjes in de village
  • drankje aangeboden door Golf Vlaanderen

(*) omwille van de praktische reden dat we op dit moment geen zicht hebben op wie de cut haalt en wat de tee times zullen zijn, kunnen we nu helaas geen concrete namen noemen. Vrijdag 12 mei zal er concreet gecommuniceerd worden over de praktische details qua namen, tijdstippen en locaties. Hou onze sociale media en je mailbox dus goed in de gaten.

Zien we je dan?

Registreer hier je gratis ticket