Thumbnail pagina

Het seizoen is gestart!

Het golfseizoen is spectaculair van start gegaan, en hoe! Met een golfwedstrijd die niet alleen de kracht, maar ook de ongelooflijke veerkracht van ons jonge talent in de verf zette. Te midden van de uitdagingen die regen en wind met zich meebrachten, hebben 54 toegewijde jonge golfers hun vaardigheden en doorzettingsvermogen gedemonstreerd tijdens de Kids Tour op Koksijde Golf ter Hille.

Dit jaar heeft de Kids Tour een frisse wind gevangen, met een nieuwe opzet die de jongste golfers de kans geeft om aan 6 verschillende wedstrijden deel te nemen – 4 georganiseerd door Golf Vlaanderen en 2 door AFGolf. Het seizoen zal afgesloten worden met een finale op Golfclub d'Hulencourt, een organisatie van KBGF.

Als kers op de taart ontvangen alle deelnemers dit jaar telkens een speciaal aandenken als tee gift. Bij deze eerste wedstrijd was dit een leuke GV-handdoek. Na een dag vol competitie, plezier en uitdaging konden de spelers opwarmen met een aangeboden drankje in het clubhuis.

Een welverdiende felicitatie aan alle spelers voor hun indrukwekkende prestaties en een hartelijk dankwoord aan alle (groot-)ouders steun het mogelijk maakt voor de kids om de prachtige sport te beoefenen.

Alle resultaten kan je hier terugvinden: Inschrijven GV-wedstrijden & activiteiten door te klikken op het icoontje van de trofee.

Noteer alvast 1 juni in de agenda, want dan staat de volgende Kids Tour gepland op Golfclub De Kluizen.

We blikken terug met enkele leuke sfeerbeelden!