Thumbnail pagina

Hotel Winselerhof

La vita è bella op deze romantische locatie

Op een half uur rijden van het gezellige Maastricht, aan de rand van natuurpark Strijthagerbeekdal, ligt in een groen kader Hotel Winselerhof. Dit uiterst charmante en geheel gerestaureerde hotel straalt heden ten dage nog steeds de serene sfeer uit van een 16e-eeuwse herenboerderij. De historie van deze voormalige boerderij ziet u vooral terug in de verschillende kamers met gewelvenplafonds en de houten balken.

Het viersterren superior hotel Winselerhof ligt heerlijk rustig op een ongerept privédomein van ca. 6 hectare, waar men tevens wijn verbouwd. De uitstekende service en de Limburgse gastvrijheid zorgen ervoor dat u hier optimaal kunt genieten en vooral kunt ontspannen. De blikvanger van Hotel Winselerhof is het romantische binnenhof met volop zitgelegenheid en voorzien van parasols. Hier kunt u bij mooi weer neerstrijken voor een drankje, een lunch en/of diner. De troef van Winselerhof is restaurant Pirandello. Volgens Gault&Millau is de gastronomie hier ‘Italiaans op zijn best’. De gerechten worden bereid met verse, regionale en meestal biologische producten, begeleid door een keur aan wijnen. Door de hoge beoordeling van Gault&Millau is Pirandello één van de beste Italiaanse restaurants in Nederland. Naast Pirandello beschikt Winselerhof tevens over restaurant en bar Luigi’s waar u ook overdag kunt genieten van huisgemaakte focaccia, een pastagerecht of gelati. Bij mooi weer kunt u ook hier terecht op de sfeervolle binnenplaats. Culinair gezien wordt u in Hotel Winselerhof op uw wenken bediend. Winselerhof behoort tot de Oostwegel Collection Hotels en is lid van de Small Luxury Hotels.

Hotel Winselerhof golf hotel

Om te golfen is Winselerhof een mooie uitvalsbasis voor de diverse banen in de regio. Zes verschillende én uitstekende golfbanen, zowel in Nederland als België, liggen te wachten om te worden bespeeld. Banen zoals: GC Brunssummerheide: een licht glooiende park-/bosbaan met 27-holes. Golf & CC Hoenshuis: een uitdagende baan waar u wordt verrast met spectaculaire vergezichten. Maar ook Het Rijk van Margraten met een aantal holes in België én het adembenemende uitzicht op Maastricht, zijn de moeite meer dan waard om te spelen.

Wilt u naast golfen ook de omgeving verkennen, dan ligt het gezellige Maastricht met de vele terrassen en de unieke Dom stad Aken in Duitsland binnen een half uur rijden.

Hebben wij u enthousiast gemaakt? Wij denken dat u genoeg reden heeft om Hotel Winselerhof zelf te bezoeken en heerlijk te golfen.

Klik hier voor meer informatie