Thumbnail pagina

Vooruitblik Impact - Beter spelen in 2023

Midden december valt er een nieuw Impact magazine in de brievenbus bij alle golfers in Vlaanderen. Het golfseizoen zit er alweer op dus we beginnen ons stilaan voor te bereiden voor het nieuwe seizoen. De laatste editie van 2022 staat volledig in het teken van beter spelen in 2023.

Wat kan je verwachten?

Met een nieuwe driver of een nieuwe set golfclubs, lukt het vast wel beter volgend seizoen 😉 In het nieuwe magazine stellen we opnieuw de laatste trends voor in de wereld van ‘golf equipment’. Misschien vind je wel een leuke cadeautip voor onder de kerstboom?

Toch moeten we eerlijk zijn, ligt het vaak niet aan het materiaal maar aan de speler achter het materiaal. Naar goede gewoonte is er een rubriek waarbij coaches tips en tricks geven over de techniek. Met enkele eenvoudige instructies kan je jouw eigen golfswing verbeteren.

Uiteraard is het dan belangrijk om de aanpassingen in je techniek voldoende te oefenen. Momenteel hebben we nog geen echte koude dagen gehad en is het nog bijzonder aangenaam golfweer. Mocht het tijdens de winter toch te koud of te nat worden, kan je in Impact inspiratie terugvinden om een winterstage te boeken. In het zuiden van Europa, kan je gaan golfen in aangename temperaturen én met goede (zomer) faciliteiten. Ideaal dus om jouw golfspel te onderhouden tijdens de winter. Zo ben je helemaal klaargestoomd om volgend seizoen beter te spelen.

In het nieuwe magazine hebben we ook aandacht voor het ‘Tee it forward’ principe. Aan de hand van een makkelijke tool kan je in de app berekenen wat jouw ideale afslagplaats is. Vaak denken spelers dat ze van blauw of wit moeten spelen ‘omdat dit bij hun handicap hoort’. Dit is helemaal niet het geval! Elke speler heeft een vrije teekeuze. Spelers hebben vaak meer plezier als ze van een kortere afslagplaats spelen, minder meters voor meer plezier!

We wensen je heel veel leesplezier!