Thumbnail pagina

Jaarlijkse vergadering Senior & Dames captains

In november stonden traditiegetrouw de jaarlijkse vergadering van de senior & dames captains op de planning. Alle captains van de golfclubs in Vlaanderen werden uitgenodigd, zoals steeds was het een echt hoogtepunt waar volop genetwerkt werd.

Presentatie recreatieve kalender 2024

De verantwoordelijke werkgroep presenteerde in primeur de recreatieve wedstrijd- en activiteitenkalender aan alle vertegenwoordigers. De kalender werd met groot enthousiasme onthaalt en ieder is er alvast van overtuigd dat het weer een leuk en boeiend golfseizoen zal worden.

We vragen nog eventjes geduld, de kalenders worden gelanceerd begin maart 2024. Kan je niet wachten? Spreek dan jouw verantwoordelijke captain op de club aan.

409618594 18407005474020231 6317211494248727010 n

Leerzame sessies putting & golfregels

Op Royal Oudenaarde G.C. gingen de senioren nog een stap verder. Naast het bespreken van de kalender, kregen ze de kans om te leren van de experts. GV-head coach George Mackechnie deelde zijn inzichten over putting, terwijl referee Pierre hen meenam door de complexe wereld van golfregels. Een waardevolle toevoeging aan de vergadering en absolute opsteker voor de aanwezigen.

Dameswerking in de spotlights

Voor de dames ging de vergadering door op Golfclub Beveren. Het centrale thema was netwerken en het delen van good practices. Het was een gelegenheid voor hen om ideeën uit te wisselen over het runnen van een succesvolle dameswerking. Deze focus op samenwerking en onderlinge ondersteuning zal ongetwijfeld de ladies community versterken.

Blijf op de hoogte

Wil je meer te weten komen over de werking van de verschillende werkgroepen? Ben je benieuwd naar de gedetailleerde kalenders en activiteiten? Hou dan de website van Golf Vlaanderen nauwlettend in de gaten. Als je liever persoonlijk contact hebt, spreek dan jouw verantwoordelijke captain aan op de club. Zij zijn jouw directe bron van informatie en kunnen je alles vertellen wat je moet weten.

Ontdek hier alles over de GV-werkgroepen