Thumbnail pagina

Kristof Ulenaers wint zijn eerste Challenge Tour wedstrijd!

Een droomdebuut! Een ander woord is er niet voor de prestatie van Kristof Ulenaers. Bij zijn eerste deelname aan de Challenge Tour als prof wint hij meteen de wedstrijd.

-7,-7,-5 en par waren de scores om met 5 slagen voorsprong te winnen.

Kristof is verbonden aan Royal Limburg en werkt er al jaren keihard samen met Manu Willems. Hij studeerde aan de GV Topsportschool en trok daarna naar US college. Het College traject verliep niet altijd van een leien dakje met enkele blessures maar daarna werkte hij met zijn team en Top Golf Vlaanderen coaches olv George Mackechnie aan zijn profcarrière.

Er waren al enkele mooie resultaten op de pro golf Tour maar winst op de Challenge Tour is natuurlijk het hoogtepunt van een jonge profcarrière.

Hij kon starten op de Challenge Tour dankzij de invites die KBGF/Begolf ter beschikking heeft omdat België een eigen Challenge Tour organiseert ism Nederland. Een investering die duidelijk loont.

GV is supertrots op Kristof en wenst iedereen te bedanken voor de steun in de ontwikkelingsprogramma’s, oa de coaches, sponsoren en Sport Vlaanderen.

In het filmpje hieronder stelt Kristof zich kort voor.


D5 D9 DAB5 55 A6 4 C4 D 80 AC 2 BE92 AB442 B5
3 DC4 AEFC 331 D 48 DF BED6 A5502807 C772