Thumbnail pagina

Handgemaakte juwelen op Ladies Cap-Am

Op maandag 5 oktober 2020 vond te Damme Golf & Country Club de Ladies Cap-Am plaats, een wedstrijd georganiseerd door de GV Dameswerkgroep. Ondanks het regenweer namen 29 Ladies Captains, samen met 3 dames van hun club, het tegen elkaar op en genoten van de competitie.

Deze wedstrijd werd gesponsord door Danielle Goffa Jewelrydesign. Danielle ontwerpt prachtige handgemaakte juwelen met een subtiele hint naar golf. Voor deze wedstrijd schonk ze 5 unieke juwelen, die de winnaressen met plezier in ontvangst namen.

De eerste prijs ging naar het team van Golf Club De Kluizen. Ladies Captain Annick Bequé won samen met haar teamgenoten Kirsten Rubbrecht, Greet Crombe en Kelly De Sutter een originele ketting met hangertje in de vorm van een green met hole en balletje (pareltje). Catherine Cassiers van Antwerp Golfschool haalde de beste score bij de Ladies Captains en ontving een paar mooie oorbellen.

We zijn heel blij met dit prachtige juweeltje en willen mevr. Goffa hartelijk bedanken. Het is een zeer mooie en warme herinnering aan een memorabele golfdag in de gietende regen.

Ben je ook op zoek naar een uniek golfjuweeltje of wil je binnenkort iemand verrassen tijdens de feestdagen? Check dan de website van Danielle Goffa www.daniellegoffa.be en bestel jouw exemplaar!

Volgend artikel