Thumbnail pagina

Louis Widmer biedt extra steun voor vrouwengolf in Vlaanderen

Vrouwengolf vormt al langer een belangrijke pijler binnen de werking van Golf Vlaanderen. Met initiatieven zoals Go 4 Competition, ondersteund door topgolfster en ambassadrice Manon De Roey, richten we ons op de ontwikkeling van meisjesgolf. Het spelen van regionale en nationale wedstrijden is hierbij een essentiële hoeksteen. Daarnaast is er de dameswerkgroep, die een kalender vol fijne wedstrijden en evenementen organiseert. We zijn verheugd om Louis Widmer als nieuwe partner voor vrouwengolf in Vlaanderen te verwelkomen.

Louis Widmer, een gerenommeerd merk in de verzorgingsindustrie, staat bekend om zijn kwaliteitsvolle producten en zijn toewijding aan de gezondheid en het welzijn van mensen. De gedeelde waarden maken de samenwerking met Golf Vlaanderen een perfecte match. Het gemeenschappelijke doel: meer vrouwen aan het golfen krijgen en de huidige golfsters een fijne golfbeleving aanbieden. Dankzij de steun van Louis Widmer kunnen we onze inspanningen om vrouwengolf in Vlaanderen te promoten, verder uitbreiden en versterken.

Golf Vlaanderen 1080 x 1080 px

Dit jaar kunnen we rekenen op de steun van Louis Widmer tijdens de Women's Golf Day op 4 juni. Elke ladies captain die tussen 3 en 9 juni een wedstrijd of evenement organiseert, wordt in de bloemetjes gezet met een prachtige cadeautas.

We roepen iedereen op om hun passie voor de golfsport te delen op sociale media. Deel jouw golfverhaal of leukste golffoto en moedig jouw netwerk aan om ook de golfsport te proberen. Vergeet niet om het profiel van Golf Vlaanderen en Louis Widmer official te volgen en te taggen.

Extra leuk is dat Louis Widmer de grootste wedstrijd op de kalender, de Cap-Am, een upgrade geeft!