Thumbnail pagina

Luxueus genieten in Zierikzee

Romantik Hotel Mondragon

Aan de Oude Haven, in het historische hart van Zierikzee, ligt Romantik Hotel Mondragon. Allure in een statig pand met hoge gevels en klassieke inrichting in een modern jasje. Het luxueuze hotel staat voor kwaliteit, gastvrijheid en gastronomie. De sfeer van het oude theater weerspiegelt de romantiek van lang vervlogen tijden en is duidelijk voelbaar in het eeuwenoude gebouw. De moderne designaccenten passen daar perfect in. Het is een plek waar iedereen zich direct thuis voelt. Het viersterren superior hotel ontleent zijn naam aan de Spaanse veldheer Cristóbal de Mondragón. Hij belegerde Zierikzee in 1576 en logeerde destijds in de Oude Haven. Op deze bijzondere plek kunt u nu zelf logeren! Eén van de meest luxe hotels in Zeeland! Speciaal zijn de schilderijen die afbeeldingen laten zien uit o.a. de collectie van het Rijksmuseum. Het is puur genieten in een historische omgeving waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Het hotel beschikt over twee uitstekende restaurants waar u culinair wordt verwend. Het gourmetrestaurant Cristó en brasserie Le Bistrôt. Chef-kok Kees Visser kookt hier de sterren van de hemel. In restaurant Cristó wordt u op zeer hoog culinair niveau verwend met allerlei klassieke, Franse gerechten in een hedendaagse uitvoering. Op de uitgebreide kaart wordt er van tijd tot tijd ook uitstapjes gemaakt naar de Baskische keuken. Een verplichting aan de naamgever van het restaurant Cristó, die geboren en getogen was in deze gastronomische regio in Spanje. Er is een mooie gevarieerde Europese wijnkaart tegen billijke prijzen.
U kunt tevens dineren in Le Bistrôt. Deze Parijse bistro is een stukje ‘vrai Paris’ in Zierikzee. Ook hier wordt u culinair op uw wenken bediend.

Voor golfers is Zeeland een ontdekking meer dan waard met drie uitstekende golfbanen: De Goese Golf, Golfclub Greveleningenhout en Golfcentrum Reymerswael.
GC Reymerwael is een unieke baan ook wel ‘seaside course’ genoemd waar Brabant, Zeeland en Vlaanderen samenkomen. Op de uitnodigende Goese Golf ervaart u veel waterpartijen en prachtige vergezichten over het Zeeuwse landschap. Langs het Grevelingenmeer kunt u naar hartenlust golfen op de uitdagende parklandbaan GC Grevelingenhout.

Geïnspireerd? Wij denken dat u genoeg reden heeft om deze culinaire verwennerij in Mondragon zelf te ervaren en daarnaast heerlijk in het Zeeuwse te golfen. Klik voor meer informatie op onderstaande knop of bekijk de website van Pin High.

Meer informatie