Thumbnail pagina

Sterk seizoen voor Manon De Roey

In juli kwam het goede nieuws dat het internationaal golfseizoen, met de nodige aanpassingen, terug op gang kon komen. Een seizoen waarin Manon De Roey, onze Top Golf Vlaanderen speelster, tot nu toe werkelijk schitterde.

Benieuwd hoe zij de lockdown ervaren heeft? Hoe haar 1ste major verlopen is? Hoe zij naar de Olympische Spelen in Tokyo kijkt?

Wij stelden haar, op haar zonnig terras, enkele vragen.

Manon De Roey is met veel zelfvertrouwen uit de lockdown gekomen wat resulteerde in de kwalificatie voor haar allereerste Major. Naast een Major speelde ze ook voor het eerst een heuse albatros. Deze zomer hadden normaal de Olympische Spelen te Tokyo op haar agenda gestaan. Gelukkig is uitstel geen afstel en is er in 2021 nog een kans. Het seizoen bevat nog 3 tornooien voor Manon. Haar doel is duidelijk! Een tornooi winnen.

Wij duimen alvast!

Top Golf Vlaanderen

Golf Vlaanderen heeft al enkele jaren een Top Golf Vlaanderen programma waarin jonge profspelers, die voldoen aan de ontwikkelingslijn richting de OS opgenomen kunnen worden.

Zij zijn profspelers en niet zelfbedruipend, o.a. ALPS Tour, Pro Golf tour, LET Access of startend op de LET en ET.
GV geeft deze spelers de nodige omkadering en ondersteuning naargelang de behoefte en persoonlijke structuur van de speler.

Dit programma staat onder leiding van George Mackechnie (GV Head Coach) en Karine Guerman (Technisch Directeur Topsport).

Volgend artikel