Thumbnail pagina

Manon GV-ambassadrice van "Yes Girls & Ladies Can" campagne!

Met trots kunnen wij meedelen dat Manon De Roey onze ambassadrice is voor de campagne 'Yes Girls & Ladies can". Manon zet, als beste Belgische golfster, haar schouders onder onze nieuwe actie Start to golf for Girls & Ladies by Ethias en zal ons ook helpen bij de uitdaging om meer meisjes te laten deelnemen aan wedstrijden.

Wij starten onze campagne met een leuke kennismaking met Manon. Hoe is haar carrière tot nu toe verlopen, wat vindt zij zo fijn aan golf, wat zijn haar tips voor jonge meisjes, ontdek het hier!

Deel dit filmpje gerust, wie weet kan jij zo wel een aantal vrouwen of meisjes in jouw omgeving motiveren om te starten met onze fantastische sport!

Voor alles wat de Start to golf Ladies campagne betreft, hou onze sociale media kanalen vanaf volgende week in het oog!

#Yesgirlsladiescan

Mithra Ladies Open

Kom supporteren voor Manon op de Mitrha Ladies Tour Een unieke kans om haar in België aan het werk te zien 4

Wil je Manon De Roey graag eens in het echt aan de slag zien? Van 27 mei tot 29 mei kan je voor haar supporteren op de Mithra Ladies Open! Deze wedstrijd gaat door te Golfclub Naxhelet (Wallonië). De inkom is gratis, er spelen verschillende andere Belgische top golfsters mee zoals Charlotte De Corte, Lien Willems en Laura Gonzalez Escallonn en je kan deelnemen aan nevenactiviteiten in teken van vrouwengolf, niet twijfelen dus!