Thumbnail pagina

Meet the team: Danny

Wat is jouw rol binnen GV?

Danny: In samenwerking met Jochem en Kevin zal ik me hoofdzakelijk bezighouden met clubondersteuning en wedstrijdbeheer. Mijn expertise zal ook aangewend worden om bijvoorbeeld de opleidingen te ondersteunen. Aan de andere kant zal het belangrijk zijn om nauwe contacten te leggen met de clubs om ze optimaal te kunnen ondersteunen.

Hoe lang werk je al voor GV en wat spoorde jou aan om voor GV te werken?

Danny: Ik ben heel recent begonnen, namelijk op 15/07/2023. Het was al een aantal jaren een soort van wens om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken. Ik was dan ook zeer enthousiast toen begin dit jaar de vacature voor mijn huidige functie werd bekendgemaakt, en uiteraard zeer tevreden toen ik als laatste overbleef na de selectieprocedure.

Wat is het leukste aspect aan jouw job?

Danny: Het leukste aan mijn job is de afwisseling doordat ik op meerdere vlakken mijn steentje kan bijdragen. En dat je naast het golfspel als speler met alle andere facetten van deze fantastische sport kan kennismaken.

Meet the team fotos 7

Welke interesses of hobby's heb je buiten het werk?

Danny: Naast mijn functie bij GV ben ik ook in mijn vrije tijd met golf bezig. Ik ben naast secretaris van mijn homeclub ook nog Rules Official bij de KBGF, waardoor ook vrije dagen meestal opgevuld worden met golf.

Wat is jouw mooiste herinnering of verdienste binnen het werk?

Danny: De afgelopen jaren deed ik geregeld vrijwilligerswerk voor GV, maar de mooiste herinnering is dat ik één van de drie Controlling Marshals was bij de laatste editie van de Soudal Open. Het was een geweldige ervaring om betrokken te zijn bij zo'n prestigieus evenement en een bijdrage te kunnen leveren aan het succes ervan.