Thumbnail pagina

Meet the team: Emma

Wat is jouw rol binnen Golf Vlaanderen?

Emma: Binnen Golf Vlaanderen vervul ik de rol van communicatiemedewerker. Mijn verantwoordelijkheden omvatten alle aspecten van communicatie, wat betekent dat ik nauw samenwerk met al mijn collega's. Van het promoten van de sport tot de communicatie over topsport en de digitalisering, ik probeer mijn steentje bij te dragen aan de diverse projecten. Dit maakt mijn werk zeer gevarieerd en boeiend.

Hoe lang je al voor Golf Vlaanderen en wat spoorde jou aan om voor GV te werken?

Emma: Mijn betrokkenheid bij Golf Vlaanderen begon al in 2018, toen ik hier een halfjaar stage liep. Sinds vorig jaar ben ik echter fulltime in dienst. Golf is mijn passie en de kans om hier elke dag actief bij betrokken te zijn, is fantastisch. Het team voelt als een droomteam, toegewijd aan de groei en toekomst van de sport.

Wat is het leukste aspect aan jouw job?

Emma: Wat mijn job bijzonder interessant maakt, is de variatie. Aan de ene kant ben ik betrokken bij hands-on werk tijdens wedstrijden en evenementen, en aan de andere kant voer ik strategisch werk uit achter mijn bureau. Ik kom in contact met een breed scala aan mensen, van niet-golfers tot fervente golfers en partners. Het verbinden van al deze mensen dankzij onze prachtige sport geeft me enorm veel energie.

Meet the team fotos 10

Welke interesses of hobby's heb je buiten het werk?

Emma: In mijn vrije tijd vind je me vaak op of naast de golfbaan. Golf loopt als een rode draad door alles wat ik doe. Daarnaast hou ik ook van andere sporten, zoals tennis, yoga en zwemmen. Een ontspannen diner met vrienden of reizen is ook altijd een geweldige manier om mijn batterijen op te laden.

Wat is jouw mooiste herinnering of verdienste binnen het werk?

Emma: Gedurende mijn korte loopbaan bij Golf Vlaanderen haal ik veel voldoening uit de tevredenheid van golfers en medewerkers van golfclubs. Telkens als een wedstrijd of evenement succesvol verloopt, ga ik met een glimlach naar huis. Daarnaast ben ik trots op de lancering van het project Go 4 Competition. Het is hartverwarmend om zoveel verschillende foto's te zien van 'kartonnen Manon' met jonge golfers, wat het succes van dit project benadrukt.

Meer info over Go 4 Competition