Thumbnail pagina

Meet the team: Evelyne

Wat is jouw rol binnen Golf Vlaanderen?

Evelyne: Binnen Golf Vlaanderen draag ik de verantwoordelijkheid voor de boekhouding, verzekeringsdossiers en administratie. Gezien Golf Vlaanderen een sportfederatie is, betekent dit niet alleen dat er een algemene en personeelsadministratie is, maar ook een sportieve administratie. Dit laatste houdt onder meer in dat ik de online (terug)betalingen beheer.

Hoe lang werk je al binnen GV en wat spoorde jou aan om voor GV te werken?

Evelyne: Ik werk nu al 5,5 jaar voor Golf Vlaanderen. Wat me aanvankelijk aantrok om voor Golf Vlaanderen te werken, was mijn interesse in sport en de algemene werking van de federatie. Voordat ik bij Golf Vlaanderen begon, wist ik eigenlijk maar weinig over golfsport, maar door mijn werk hier heb ik al een aanzienlijke kennis opgedaan.

Wat is het leukste aspect aan jouw job?

Evelyne: Het leukste aspect van mijn baan is de variatie in het werk en het fantastische team waarmee ik mag samenwerken. Geen dag is hetzelfde en ik heb de mogelijkheid om met verschillende aspecten van de organisatie te werken, van financiën tot verzekeringen en administratieve taken.

10

Welke interesses of hobby's heb je buiten het werk?

Evelyne: Buiten mijn werk ben ik actief in de horeca als flexi-jobber. Ik geniet ook enorm van ontspannen avonden met vrienden, ga graag naar concerten en sport ook graag in mijn vrije tijd.

Wat is jouw mooiste herinnering of verdienste binnen het werk?

Evelyne: Het is eigenlijk lastig om één specifieke herinnering te noemen, omdat ik gedurende mijn tijd bij Golf Vlaanderen zoveel geweldige ervaringen heb gehad en al zoveel mooie herinneringen heb kunnen maken.