Thumbnail pagina

Meet the team: Jochem

Wat is jouw rol binnen GV?

Jochem: Ik ben verantwoordelijk voor het beheer van de digitale tools die zowel golfspelers als golfclubs ondersteunen. Dit omvat de BEgolf-app voor golfspelers en i-Golf voor golfclubs. Mijn werk houdt een nauwe samenwerking in met AFGolf, KBGF en de verschillende adviesorganen en het bestuur. Dit allemaal om de golfclubs te voorzien van de nodige informatie en ondersteuning bij hun clubmanagement.

Hoe lang werk je al binnen GV en wat spoorde jou aan om voor GV te werken?

Jochem: Sinds 2012 ben ik aan de slag bij Golf Vlaanderen. Mijn passie voor golf, de organisatie van sport en technologie brachten me hier. Mijn functie is sterk geëvolueerd, in het begin lag de focus vooral op het mee organiseren van de evenementen (Sport van het jaar). Nu ben ik hoofdzakelijk bezig met alles omtrent digitalisatie. Het is geweldig om te zien hoe we met de tools golfclubs en spelers kunnen ondersteunen en de sport naar een hoger niveau tillen.

Wat vind je het leukste aspect aan jouw job?

Jochem: Het leukste aspect van mijn job is de impact die we hebben op de golfsport in Vlaanderen. Elke dag werken we eraan om golfclubs en spelers beter te bedienen, wat uiteindelijk bijdraagt aan de groei en bloei van de sport.

GVG 20230215 0467

Welke interesses of hobby's heb je buiten het werk?

Jochem: Buiten het werk hou ik van gezinsactiviteiten en breng ik veel tijd door met mijn familie. We genieten van avontuurlijke reizen; in de winter vind je me op de skipistes, terwijl ik in de zomer graag het water op ga. Natuurlijk ben ik ook een enthousiaste golfer en breng ik graag tijd door op de golfbaan.

Wat is jouw mooiste herinnering of verdienste binnen het werk?

Jochem: Het is moeilijk om één ervaring of verdienste te kiezen, aangezien we al heel veel leuke en goede dingen verwezenlijkt hebben. Ik vat het graag allemaal samen onder mijn bijdrage die ik kan leveren aan de groei en bloei van de golfsport in Vlaanderen, elke dag opnieuw. Sinds kort host ik samen met Emma het nieuwe seizoen van de leuke Tee Time podcast: zeker luisteren!