Thumbnail pagina

Meet the team: Katrien

Wat is jouw rol binnen Golf Vlaanderen?

Katrien: Ik ben actief bezig met de promotie van golf in Vlaanderen. Dit omvat onder andere de projecten "Golf op School," "Golf on the Road," "Golf in Flanders," en "Start to Golf." Ik werk ook aan communicatie, zoals de redactie voor het Impact-magazine en het boek "Just Golf." Daarnaast ben ik betrokken bij het "Project G-golf" en heb ik het genoegen om met het intern feestcomité leuke teamactiviteiten te organiseren.

Hoe lang werk je al binnen GV en wat inspireerde je om voor GV te gaan werken?

Ik ben sinds november 2009 bij GV, dus binnenkort is het al 14 jaar. Als afgestudeerde in Lichamelijke Opvoeding (LO) wilde ik altijd al graag in de sportsector werken. Golf was helemaal nieuw voor mij, en het bood tal van uitdagingen en potentieel voor promotie.

Wat vind je het leukste aspect van jouw baan bij GV?

Het leukste aspect van mijn baan bij GV is de variatie. Er is variatie in het werk zelf, zowel qua inhoud tussen de verschillende projecten als in de praktijk. Mijn dagen kunnen gevuld zijn met computerwerk, gevolgd door promotie-evenementen, wedstrijddagen en overlegmomenten. En natuurlijk is er de geweldige samenwerking met ons fantastische team.

Meet the team fotos 5

Heb je buiten het werk interesses of hobby's die je graag deelt?

Buiten het werk hou ik van hiken, kamperen, skiën en citytrips maken. Het zijn allemaal activiteiten die me helpen ontspannen en nieuwe energie opdoen.

Wat beschouw je als jouw mooiste herinnering of prestatie binnen het werk bij GV?

Een van mijn meest memorabele prestaties was het "Sport van het Jaar" project in 2013. Tijdens dat project hebben we 500 sportleerkrachten kennis laten maken met golf tijdens onze bijscholingen binnen "Golf op School." Daarnaast hebben we golf naar maar liefst 15 Vlaamse stadsparken gebracht via "Golf in het park." We waren ook aanwezig bij 50 sportieve evenementen, en de "Start to Golf"-dag trok een recordaantal van 4350 deelnemers. Het was een topjaar op het gebied van promotie en communicatie, wat resulteerde in een groei van 3.5% meer leden.

Ik koester ook fijne herinneringen aan ons teamwerk tijdens de organisatie van de vrijwilligerswerking op de Belgian Knockout (BKO). Het bezoek aan de Ryder Cup was een ervaring om nooit te vergeten.