Thumbnail pagina

Meet the team: Kevin

Kevin is al meer dan 17 jaar actief binnen GV, waar hij direct na zijn afstuderen zijn intrede maakte en zich onmiddellijk richtte op de sportieve organisatie van de golfsport.

Wat is jouw rol binnen GV?

Kevin: Ik heb een veelzijdige rol waarbij ik betrokken ben bij verschillende aspecten van de sport. Enerzijds ben ik betrokken bij de organisatie van wedstrijden, zowel voor jeugd- als seniorencompetities. Hierbij zorg ik ervoor dat alles vlot verloopt en dat de spelers en teams een optimale ervaring hebben tijdens de evenementen. Anderzijds ben ik actief in het Jeugdsportfonds en de Jeugdwerkgroep, waar we ons richten op de ontwikkeling en groei van jonge spelers in de golfsport.

Als rechterhand van TDT Karine Guerman ben ik ook betrokken bij de verschillende topsportdossiers. Dit omvat onder andere de GV Topsportschool en regionale trainingen, waar we talentvolle spelers ondersteunen en hen helpen hun potentieel volledig te benutten.

Hoe lang werk je al binnen GV en wat spoorde jou aan om voor GV te werken?

Kevin: Toen ik de kans kreeg om voor het toenmalige VVG (Vlaamse Vereniging voor Golf) te werken, meer dan 17 jaar geleden, aarzelde ik geen moment. Het idee om van mijn hobby en passie mijn beroep te maken, leek me een prachtige uitdaging, en dat is het nog steeds. Werken binnen de sportwereld, vooral binnen het golfdomein, is iets waar ik altijd van gedroomd heb. Het geeft me de mogelijkheid om iets te betekenen voor de sport en de spelers, en daar haal ik veel voldoening uit.

Wat is het leukste aspect aan jouw job?

Kevin: Het meest plezierige aspect van mijn werk is de diversiteit ervan. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee, en ik vind het geweldig om met zoveel verschillende mensen en instanties samen te werken, zowel binnen als buiten de sportwereld. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een positieve en leuke werkomgeving, en bij GV heb ik het geluk dat ik dat kan vinden.

Kevin 2

Welke interesses of hobby's heb je buiten het werk?

Kevin: Ook buiten het werk ben ik een enorme sportliefhebber. Ik probeer dagelijks op de hoogte te blijven van alles wat met sport te maken heeft. Daarnaast is hardlopen een van mijn persoonlijke hobby's, het houdt me actief en fit. Maar bovenal gaat mijn vrije tijd naar mijn gezin en de hobby's en sporten van mijn kinderen. Helaas heb ik de afgelopen jaren minder tijd gehad om zelf de golfsport te beoefenen, maar ik ben ervan overtuigd dat ik op een dag weer actiever zal zijn.

Wat is jouw mooiste herinnering of verdienste binnen het werk?

Kevin: Het is moeilijk om één specifieke prestatie te noemen, maar wat ik bijzonder fijn vind, is het volgen van de sportieve groei en ontwikkeling van onze jonge spelers tot succesvolle golfers op topniveau. Het geeft voldoening om te weten dat het heel GV-team, inclusief de coaches, een klein steentje heeft kunnen bijdragen aan hun proces en ontwikkeling.

Ontdek meer over het jeugd- en topsportprogramma