Thumbnail pagina

Nieuwe Impact in je bus

De nieuwe Impact binnenkort in je bus met o.a. Jon Rahm, het GV Duurzaamheidskompas en 10 golfresorts in Europa om van te watertanden …

In “Terugkeer van een legende” wordt de golf van San Roque in de kijker gezet. De beroemde Old Course is helemaal opgeknapt en schittert opnieuw in al zijn glorie. Een fantastische facelift die ervoor zorgt dat deze baan een genietbare en gedenkwaardige ervaring voor golfers van alle niveaus is geworden.

Een gloednieuwe driver onder de kerstboom? In de rubriek materiaal worden de 4 modellen belicht die er op het vlak van innovatie het meest bovenuit staken in 2021.

Nieuws vanuit de Golf Vlaanderen hoek is er in deze Impact met de voorstelling van het GV Kompas Duurzaamheid. Een nieuwe tool om clubs beter te begeleiden omtrent duurzaamheid, in zeer brede zin en volgens de Sustainable Development Goals van de VN.

In het coverinterview vertelt Jon Rahm – huidig nummer één op de wereldranking – over zijn ongelooflijk snelle klim naar de top, van zijn eerste stappen bij zijn lokale golfclub in het Spaanse Barrika tot het winnen van zijn eerste major.

Verder zijn er de tips van onze pro’s in de rubriek instructie en laten we Charlotte Vos aan het woord, voormalig aanvoerder van de nationale hockeyploeg en gepassioneerd door golf.

Tot slot zal je kunnen watertanden van een golfbreak in 2022, want 10 van de mooiste golfresorts in Europa werden geselecteerd en toegelicht. Of je nu alleen, met je partner of met een groep vrienden wil gaan… er is voor elk wat wils. Van de ingetogen luxe van Terre Blanche nabij Cannes tot een gemakkelijke en zorgenvrije all-inclusive in het Turkse Belek.

En niemand minder dan Nicolas Colsaerts voert het laatste woord over de DP World Tour.

Veel leesplezier!

Cover Impact editie 2