Thumbnail pagina

Ontdek de digitale federatiekaart & GV Plus

De BEgolf-app kende een grote update met het oog op de toekomst en de optimalisatie van gebruikerservaring. Daarnaast werden versterkte beveiligingsmaatregelen doorgevoerd.

Voor jou, als golfer, is de introductie van de digitale federatiekaart één van de eerste tastbare vernieuwingen.

Test 123 golf 5

De digitale federatiekaart: toegankelijkheid en functionaliteit

De digitale federatiekaart is eenvoudig terug te vinden in de BEgolf-app. Als golfer kan je de kaart bekijken via de 'federatiekaart' knop op de homepagina. De kaart verschijnt inclusief barcode en dynamische QR-code.

Schermafbeelding 2024 04 11 084157

Ontdek de digitale voordelen verbonden aan jouw federatiekaart

Als lid van een erkende golfclub in Vlaanderen kan je genieten van tal van voordelen. De digitale federatiekaart is jouw internationale golfpaspoort dat er voor zorgt dat je wereldwijd verzekerd bent. Bovendien zijn de andere voordelen en kortingen nu ook digitaal. Met GV Plus biedt Golf Vlaanderen een platform sterk lijkend op Benefits at Work of Monizze. Door in te loggen kan je vrijblijvend beroep doen op een korting of extraatje bij de grootste merken, pretparken en zo verder.

Bovendien is er een speciale categorie 'Golf Deals' waar je kan genieten van kortingen of voordelen bij onze partners. Zelf bieden we de Just Golf Boxen aan. Dit zijn leuke cadeauboxen voor iedereen die golft of graag golfer wil worden. Neem snel een kijkje op het platform!

Waar kan je GV Plus terugvinden?

In de BEgolf-app kan je op de homepagina de knop 'federatiekaart' terugvinden. Scroll naar beneden en klik vrijblijvend op knop 'GV Plus'.

Liever kijken in plaats van lezen?

GV-collega Jochem legt in dit filmpje uit hoe je de digitale federatiekaart en GV Plus kan terugvinden en gebruiken!