Thumbnail pagina

Partner Capa4You

Logo Capa4 You

Capa4You staat voor Catherine (De Keukeleire) en Patrick (Heyndrickx). Capa4You is actief op de Belgische markt als eventbureau en verdeler van champagne en Bordeaux wijn. Daarnaast organiseert Capa4You sinds 2013 eigen golftornooien en sinds enkele jaren ook de verkoop van golfmateriaal.

Als sponsor van het Open G-golf tornooi te Westgolf in juni 2021 hebben Catherine en Patrick kennisgemaakt met G-golf en werden zij onmiddellijk enthousiast om iets meer te kunnen betekenen voor G-golf competities en G-golf in het algemeen.

Patrick: “De G-golf wereld was tot voor kort helemaal nieuw voor ons. Via de sponsoring van het tornooi in Westgolf hadden we het genoegen om kennis te maken met enkele spelers, elk met hun eigen beperking. We stonden versteld van hun kunnen en de manier waarop zij de golfsport beleven en voelden ons meteen aangesproken om iets voor hen te kunnen betekenen.”

“We kwamen in contact met de mensen van Golf Vlaanderen en stelden voor om de krachten te bundelen. We zijn dan ook erg trots om intussen GV partner te zijn en vanaf 2022 de eerste G-golf Trofee te kunnen sponsoren.”

Capa4You

Met de ervaring die zij reeds in de golfwereld hebben opgebouwd, krijgen Catherine en Patrick het vertrouwen om de “Capa4You G-golf Trofee” op te richten en uit te voeren. Zij zullen instaan voor het ontvangst van de spelers, een vlot verloop van de wedstrijd én de prijsuitreiking. Dit alles in nauwe samenwerking met de club en GV.

Patrick: “Met 8 wedstrijden en één grote finale in september zijn we overtuigd een aantrekkelijke competitie te kunnen aanbieden voor alle G-golfers en leden van de deelnemende clubs. Er wordt immers gespeeld in een inclusieve formule, dat wil zeggen dat spelers met een beperking en valide spelers samen in de flight golfen. Een enorme verrijking die ik iedereen wil aanbevelen. Schrijf je dus zeker in als de Trofee langskomt op jouw club!”

Foto Patrick en Catherine

Er wordt gespeeld in een inclusieve formule, dat wil zeggen dat spelers met een beperking en valide spelers samen in de flight golfen. Een enorme verrijking die ik iedereen wil aanbevelen.
- Patrick Heyndrickx (Capa4You)

Golf Vlaanderen bedankt Catherine en Patrick voor hun inzet en ondersteuning en kijkt mee uit naar de realisatie van de “Capa4You G-golf Trofee” in 2022!

Capa4You G-golf Trofee