Thumbnail pagina

Partnerbericht: Algarve met Pin High, een waar golfparadijs

Monte Rei site 12 2324

Op slechts 3 uur vliegen aan de Atlantische Oceaan ligt in het zuiden van Portugal de veelzijdige regio Algarve. Transavia vliegt van Brussel, Rotterdam, Eindhoven of Amsterdam en de eerste 250 golftassen vliegen gratis mee! Op is op.

Een 200 kilometer lange kust met uitgestrekte zandstranden omgeven door gouden rotsen en authentieke vissersdorpjes. De Algarve is de meest populaire golfvakantiebestemming in ons aanbod van golfreizen in Portugal. Prachtige beschermde natuurgebieden, kosmopolitisch vertier in o.a. Albufeira en Vilamoura en een heerlijke gastronomie met vooral veel verse vis en schaal- en schelpdieren laten de bezoeker optimaal genieten.

Een absoluut pluspunt is het klimaat. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk golfen. De Algarve werd meermaals uitgeroepen tot de beste golfbestemming ter wereld. Deze regio doet deze onderscheiding eer aan door het niveau van de banen voortdurend hoog te houden.

Ontdek Monte Rei Golfclub & villa's
Studio Dumbar logo design livery Transavia KLM

Boekt u één van onze golfreizen dan heeft u keuze uit vele banen met beroemde namen als de nummer 1 van Portugal Monte Rei, de Vilamoura banen en San Lorenzo. Zowel voor (ver)gevorderde spelers als voor beginners een ware droom(golf)bestemming. Zo boekt u al 3 nachten in een villa bij Monte Rei Golf & Country Club o.b.v. 4 personen en 2 greenfees p.p. op de gelijknamige nummer 1 baan van Portugal, Monte Rei GC vanaf € 599,- p.p. Boek snel voor de beste starttijden en bovendien vliegen via Pin High met Transavia de eerste 250 golftassen gratis mee.

Ontdek alle reizen naar Algarve