Thumbnail pagina

Partnerbericht: de aantrekkelijke najaarsdeals van Pin High

Én gratis vervoer van jouw golftas bij een Transavia vlucht

Dit najaar zijn er weer volop mogelijkheden voor een heerlijke golfvakantie. Of je nu kiest voor de Portugese Algarve met de vele prachtige golfbanen of Spanje met de verschillende regio’s en uitdagende golfbanen, de mogelijkheden zijn legio! Maar ook het wellicht wat minder bekende Cyprus is er klaar voor om u deze winter te verwelkomen. Je ontdekt hier de uitstekende keuken, heerlijke wijnen en bovenal golf je op mooie en rustige golfbanen.

The Ritz Carlton Abama golf zwembad avond

Wij zetten graag het The Ritz-Carlton, Abama op Tenerife graag in de spotlight deze winter. Hier bent u aan het juiste adres voor een luxueuze (golf)vakantie op het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Dit 5-sterren grande luxe resort wordt omgeven door een bananenplantage en weelderig bloeiende, exotische tuinen met vele palmbomen. Het ligt in het zonnige zuiden van Tenerife, aan de Atlantische Oceaan op de flanken van de vulkaan de Teide. Het resort biedt luxueuze kamers en suites met uitzicht op zee en de baan. Er is tevens een spa, een fitnesscentrum en een aantal restaurants aanwezig om van te genieten tijdens uw verblijf waaronder het fameuze 2 sterrenrestaurant M.B. van chef-kok Marin Berasategu. Culinair is het hier dus genieten met hoofdletters!

Ontwerp zonder titel 2

Voor het golfen kan je terecht op de fantastische, direct aan het hotel gelegen, 18-holesbaan Abama Golf. Abama Golf is zonder twijfel de mooiste baan van de Canarische Eilanden! Dave Thomas ontwierp dit meesterstuk dat perfect past in de heuvelachtige omgeving met hole 5 op 315 meter hoogte. De baan heeft uitdagende holes met veel water hazards, parelwitte bunkers, palmen en blinde holes. Tijdens het golfen word je bovendien getrakteerd op schitterende uitzichten over de oceaan. De greenfees op Abama Golf zijn altijd inclusief buggy met gps. Wil je naast Abama ook andere banen spelen dan zit je op het golfeiland Tenerife zeker goed! Het eiland telt in totaal 9 golfbanen, dus mogelijkheden genoeg voor een heerlijke golfronde op bijvoorbeeld Buenavista, Golf Costa Adeje, Golf Las Americas of Golf del Sur.

Wil je alle luxe van The Ritz-Carlton Tenerife, Abama en de topbaan dit zelf ervaren?

Klik snel hier voor meer informatie
Studio Dumbar logo design livery Transavia KLM

Actie

Samen met Transavia heeft Pin High een geweldige actie opgezet. De eerste 250 golfers die bij Pin High een golfvakantie met een Transavia vlucht boeken, nemen hun golftas gratis mee! De actie gaat hard, dus wees er snel bij!