Thumbnail pagina

Pin High: Courtyard by Marriott

37 Blue Marlin terras Courtyard

Het moderne 4-sterrenhotel Courtyard by Marriott ligt in de Haarlemmermeerpolder aan de rand van een 115 hectare groot parkachtig gebied rondom een fraai bosmeer. Met de afwisselende 27 holes van de Haarlemmermeersche GC op steenworp afstand en zeer centraal ten opzichte van twee andere mooie banen is dit een heerlijk verblijf nabij uitvalssteden als Amsterdam en Haarlem. Ook de kust met badplaatsen als Zandvoort en Bloemendaal zijn binnen 30 minuten aan te rijden.

Troef in dit hotel zijn de verschillende dineropties. U heeft keuze uit drie restaurants met zeer diverse keukens. In de sfeervolle Brasserie Courtyard geniet u van overheerlijke gerechten met een internationaal karakter. Restaurant Barraca biedt Zuid-Amerikaanse specialiteiten waarbij de passadors rondlopen met verschillende soorten gegrild vlees en verse vis. Wilt u dineren in een bijzondere omgeving, dan kunt u ook reserveren in Papa’s Beach House. Dit restaurant ligt op loopafstand van het hotel op een idyllische locatie middenin het bos.

Courtyard kamer

Faciliteiten
Gezellige bar, diverse restaurants, fitness, sauna, gratis parkeergelegenheid, shuttleservice van/naar luchthaven Schiphol (ca. 10 min.). Voor uw elektrische auto is er een laadpaal.

Uw verblijf

Uw moderne en ruime kamer is voorzien van heerlijke Marriott-bedden, smart-tv, geluidsdichte ramen en gratis wifi.

Extra

  • Speciale aanbieding:
    € 20,- korting op het 2 nachten verblijf in de periode 01-07/31-12-21 indien geboekt vóór 1 augustus 2021.

Golfbanen te boeken bij deze bestemming

Haarlemmermeersche Golfclub
De Haarlemmermeersche is een afwisselende baan ontworpen door Alan Rijks. De baan ligt in het gebied tussen de Ringvaart, het Floriade-terrein en het Meerbos. De Haarlemmermeersche bestaat uit drie lussen van 9 holes waarvan de combinatie Leeghwater-Lynden de championship course vormt. Een deel van de 27 holes loopt door een typisch Hollands landschap, terwijl een ander deel in een fraai geonduleerd parklandschap met jonge eikenbossen ligt.

Er ligt regelmatig water op de loer. Zo is er zelfs een heuse eilandgreen. Naast het clubhuis liggen de uitgebreide oefenfaciliteiten, de driving range en de Bolstra course, een 9 holes par 3 baan. De Haarlemmermeersche is een oase van rust middenin de drukke randstad.


Golfclub Spaarnwoude
Golfclub Spaarnwoude is het golfcomplex met de meeste holes van Europa. Maar liefst 66 holes liggen verspreid in het recreatiegebied van Spaarnwoude. In maart 2012 was Spaarnwoude het toneel van het grootste golftoernooi van de wereld. Van de 66 holes zijn 27 wedstrijdholes verspreid over verschillende lussen. Hierdoor zijn ook tal van combinaties mogelijk, waardoor altijd een afwisselende ronde ontstaat.

Alle lussen liggen in een parkachtige omgeving met veel hoogteverschillen. Voor zowel de beginnende als gevorderde speler gegarandeerd veel golfplezier. Waterpartijen spelen een belangrijke rol in het spel.

NB. In het weekend zijn uitsluitend starttijden vanaf 12.00 uur mogelijk.

Amsterdamse Golf Club
De fraaie parkbaan van de Amsterdamse Golf Club behoort tot de oudste golfclubs van Nederland. Typerend voor de baan zijn de avontuurlijke waterpartijen met rietkragen, bospartijen die de holes goed afscheiden en het licht glooiende terrein.

Ontdek alle informatie op de webiste van Pin High