Thumbnail pagina

Start to Golf, een opendeurdag in aangepaste vorm

STG flyer

Op zondag 18 april organiseert Golf Vlaanderen samen met meer dan 30 golfclubs de Start to Golf-dag.. dé opendeurdag waarop je gratis kan kennismaken met de golfsport! Maar dit jaar met de nodige aanpassingen.. want het wordt anders dan anders, zo veel is duidelijk.

Geen massa-event met 4.000 deelnemers, geen terrasjes, geen initiaties in grote groepen.. de golfclubs passen zich aan en zullen er alles aan doen om op een verantwoorde en veilige manier geïnteresseerden te laten proeven van golf.

Deelnemers dienen zich op voorhand in te schrijven en worden ingedeeld in groepjes van max. 3 à 4 personen, zoals de huidige Corona-maatregelen voor outdoor sporten het toelaten. Via een doorschuifsysteem of onder permanente begeleiding, afhankelijk van de aanpak per locatie, krijgen zij de kans om een eerste balletje te slaan op de driving range of enkele putts te mikken op de green. Alle nodige info wordt verschaft om via een startpakket nadien de golfsport verder te ontdekken.

Een overzicht van de deelnemende clubs met hun Start to Golf-aanbod en inschrijvingsmodule is terug te vinden op www.starttogolf.be.

Ken jij als golfer iemand die interesse heeft om mee te doen, nodig hem/haar dan zeker uit via onze winactie Bring a Friend en wie weet val je zelf in de prijzen!

Ga naar Bring a Friend

Start to Golf Jeugd en Start to Golf G-golf dankzij de steun van Ethias

Naast de opendeurdag op 18 april voorziet Golf Vlaanderen met Start to Golf nog 2 acties in het voorjaar. In de maand mei is er Start to Golf voor Jeugd by Ethias en in de maand juni Start to Golf voor G-golf by Ethias. Samen met partner Ethias willen we nieuwe jeugdleden (-18 jaar) en nieuwe G-sporters aantrekken naar onze clubs en hen laten ontdekken of golf iets voor hen kan zijn. De deelnemers zijn welkom om een training of initiatie bij te wonen en worden verwend met een leuk gadget. Ook zij ontvangen ter plaatse de nodige informatie om later aan te sluiten in één van de groepjes en verder kennis te maken met de golfsport.

Meer info over deze acties zal binnenkort verschijnen op www.starttogolf.be.

Volgend artikel