Thumbnail pagina

TNT in Omega Dubai Desert ClassicTNT, Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts en Thomas Detry starten morgen in de Omega Dubai Desert Classic. Het is de eerste keer dat drie Belgische European Tour spelers in ??n en dezelfde wedstrijd starten. Alle drie hebben ze hun full European Tour kaart voor 2017 op zak. Thomas Pieters en Nicolas Colsaerts hadden het tornooi reeds in hun agenda gezet en Thomas Detry kreeg een invitatie.

Maar onze drie Belgische topspelers, zijn niet de enige toppers op dit tornooi. Het deelnemersveld bestaat uit vele grote namen. Zo starten er morgen 9 Major Champions, 84 European Tour winnaars en 3 voormalige wereld nummer ??n spelers.

En ??n van die voormalige nummer ??n van de wereld spelers is Tiger Woods. Thomas Detry sloeg al een balletje naast Tiger op de driving range en Thomas Pieters babbelde even bij met Tiger, na hun kennismaking op Thomas' geweldige Ryder Cup debuut.

Thomas Pieters start morgenvroeg (7u55) op hole 10 samen met Graeme McDowell en Ian Poulter. Thomas Detry en Nicolas Colsaerts starten tegen de middag. Detry zal vergezeld worden door Lucas Bjerregaard en Mikko Ilonen om 12u15 op hole 10, en iets daarna gaat Colsaerts van start op hole 10 samen met Marcel Siem en Hennie Otto om 12u55. (LET OP: lokale tijden)

TNT zal moeten opboksen tegen een zeer sterk deelnemersveld maar vergeet niet: deze drie Belgische toppers maken hier reeds deel van uit en is dat al geen ongelofelijk knappe prestatie op zich?

Succes TNT!