Thumbnail pagina

Toename gebruik GV app ondanks Corona

Eind vorig jaar registreerden we 6 miljoen logins op onze platformen (App & i-Golf), een verdubbeling t.o.v. het startjaar 2015. Halverwege september 2020 hebben we - ondanks de Coronoa crisis - dit cijfer nu reeds bereikt!

We groeien m.a.w. nog steeds, dit mede dankzij het deskundig gebruik van onze clubs die het platform voorzien van wedstrijden, teetimes, activiteiten en lessen.

Daarnaast hebben we eerder dit jaar de digitale EDS scorekaart gelanceerd, waar we ook een sterke toename zien. In de eerste 3 maanden werden er meer dan 5.000 EDS scorekaarten ingeleverd. Het spelen via deze digitale Extra Day Scores is voor onze traditioneel georganiseerde sport een echte gamechanger. We zien dat ook de clubs dit omarmen en het systeem gebruiken om de vrije rondes meer te gaan registreren, tevens een objectief van het nieuwe WHS.

De toename van het gebruik van de platformen zorgt af en toe ook wel eens voor problemen. We zijn ons hiervan bewust en zullen dit najaar aangrijpen om de systemen performanter en sneller te maken. We scoren momenteel 3,6/5 voor de App & i-Golf. We trachten te streven naar een verbetering van dit cijfer en willen dan ook oproepen om hierover een (korte) bevraging in te vullen aub.

Klik hier om de korte enquête in te vullen.

Alvast bedankt voor de medewerking!