Thumbnail pagina

De BEGolf-app: een update voor de toekomst

Er is een gezegde dat luidt: "Je kan geen omelet maken, zonder eitjes te breken." Het betekent dat soms veranderingen nodig zijn om verbeteringen te realiseren. Dit gezegde is van toepassing op de recente aankondiging met betrekking tot de BEGolf-app. Hoewel de update noodzakelijk is, brengt deze jammer genoeg ook een ongemak met zich mee. Vanaf dinsdag 20 februari, om 16 uur, tot donderdag 22 februari, om 9 uur, zal de BEGolf-app niet beschikbaar zijn. Dit kan voor sommige gebruikers wat frustrerend zijn, maar het is belangrijk om te begrijpen waarom deze onderbreking belangrijk is.

In samenwerking ISB, het bedrijf achter BEGolf en i-Golf, zal er een migratie zal plaatsvinden naar de nieuwste Oracle-omgeving. Dit betekent dat zowel de applicatie zelf als i-Golf, voor zowel golfclubs als golfers, verder geoptimaliseerd zullen kunnen worden. Deze optimalisaties zijn cruciaal voor het verbeteren van de veiligheid van de app en het voorbereiden ervan op toekomstige uitdagingen omtrent databeheer en analytics.

Wat betekent dit voor jou als gebruiker?

Als je een teetime wil boeken of als je je wil inschrijven voor een wedstrijd, kan je dit best voor 20 februari doen, gezien de app even niet beschikbaar zal zijn. Verder kan je de applicatie opnieuw installeren op je beginscherm waardoor je klaar bent voor de nieuwste functies. Een van de nieuwe functies die op termijn beschikbaar zal zijn, is de vervanging van de huidige plastic federatiekaart door een digitale versie.

Voor veel golfclubs is de federatiekaart een essentieel hulpmiddel voor zaken als inchecken, ballen nemen en deuren openen. Het is dan ook een uitdaging om dit alles naadloos te integreren in een softwareplatform. Gelukkig is ISB vastbesloten om deze uitdaging aan te gaan en de BEGolf-app te transformeren in een alles-in-één oplossing voor golfers en clubs.

Maar dat is nog niet alles. Leden van erkende golfclubs kunnen binnenkort ook profiteren van exclusieve voordelen dankzij het GV Plus ledenplatform. Hier zullen allerlei fantastische deals beschikbaar zijn in diverse categorieën.

  Start to Golf logo 1

  Hoe installeer je de BEGolf-app?

  Om de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen, willen we je uitnodigen om de applicatie te verwijderen en terug te installeren voor 20 februari.

  << Als de installatie goed gelukt is, dan ziet het icoontje op het startscherm er uit zoals het logo op deze foto.

  Bekijk hier de video voor de installatie op Android toestellen

  Bekijk hier de video voor de installatie op Iphone toestellen