Thumbnail pagina

De BEGolf-app: een update voor de toekomst

In samenwerking ISB, het bedrijf achter BEGolf en i-Golf, zal er een migratie zal plaatsvinden naar de nieuwste Oracle-omgeving. Dit betekent dat zowel de applicatie zelf als i-Golf, voor zowel golfclubs als golfers, verder geoptimaliseerd zullen kunnen worden. Deze optimalisaties zijn cruciaal voor het verbeteren van de veiligheid van de app en het voorbereiden ervan op toekomstige uitdagingen omtrent databeheer en analytics.

Wat betekent dit voor jou als gebruiker?

Als je optimaal wil genieten van alle voordelen en tools in de BEGolf app, dien je de applicatie opnieuw te installeren op je beginscherm. Een van de nieuwe functies die op termijn beschikbaar zal zijn, is de vervanging van de huidige plastic federatiekaart door een digitale versie.

Voor veel golfclubs is de federatiekaart een essentieel hulpmiddel voor zaken als inchecken, ballen nemen en deuren openen. Het is dan ook een uitdaging om dit alles naadloos te integreren in een softwareplatform. Gelukkig is ISB vastbesloten om deze uitdaging aan te gaan en de BEGolf-app te transformeren in een alles-in-één oplossing voor golfers en clubs.

Maar dat is nog niet alles. Leden van erkende golfclubs kunnen binnenkort ook profiteren van exclusieve voordelen dankzij het GV Plus ledenplatform. Hier zullen allerlei fantastische deals beschikbaar zijn in diverse categorieën.

  Start to Golf logo 1

  Hoe installeer je de BEGolf-app?

  Om de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen, willen we je uitnodigen om de applicatie te verwijderen en terug te installeren.

  << Als de installatie goed gelukt is, dan ziet het icoontje op het startscherm er uit zoals het logo op deze foto.

  Bekijk hier de video voor de installatie op Android toestellen

  Bekijk hier de video voor de installatie op Iphone toestellen